Günde 3-4 km yol yapacak uygun fiyatlı sorunsuz Scooter

Bugün sabah rapor almak için gittiğim Sağlık ocağındaki göçmen doktor , kaskı görünce motor tavsiyesi istedi günde 2+2 , 4 km yapacak ama 1500-2000 tl dedi , başka markalar söylüyorlar ama onlarda 6-7 bin tl dedi bende çin motoru olur ama başını ağrıtır dedim (scooterlarla hiç ilgilenmediğimden) , araştırayım ama dedim.

Önerisi olan arkadaşlara bir danışayım dedim.Tavsiyesi olacak arkadaş olabilir mi ?

Motoran allegro. Ehliyet de gerekmiyor 3-4 km yol icin ideal yakıt Yok zaten.

Bugün sabah rapor almak için gittiğim Sağlık ocağındaki göçmen doktor , kaskı görünce motor tavsiyesi istedi günde 2+2 , 4 km yapacak ama 1500-2000 tl dedi , başka markalar söylüyorlar ama onlarda 6-7 bin tl dedi bende çin motoru olur ama başını ağrıtır dedim (scooterlarla hiç ilgilenmediğimden) , araştırayım ama dedim.

Önerisi olan arkadaşlara bir danışayım dedim.Tavsiyesi olacak arkadaş olabilir mi ?

Bence de 50cc mantıklı ama bütçe sorunu var , Cup mı önersem dedim Mondial Snappy X mi önersem dedim ama o da 2990 tl daha sigorta vb gelecek.

yürümesini önerin bence daha mantıklı. yağmurlu günlerde taksi tutsa daha az masraflı olur onun için.

yürümesini önerin bence daha mantıklı. yağmurlu günlerde taksi tutsa daha az masraflı olur onun için.

Daha çok trafikten kaçmak istiyor gibi geldi bana , birde şehrin Dış çeperlerinde ki yerleşim bölgeleri (Bu örnekte Başakşehir) ne bileyim bir Beşiktaş , Kadıköy gibi yürümeye müsait , yayalar düşünülerek yapılmış yerler değil.Büyük bir şantiye gibi daha çok.

o kısa mesafe için bisiklet alması daha mantıklı ve sağlıklı olur tahminimce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar