güncel sübap ayar fiyatları

merhaba. sübap ayarının nasıl yapılacağına dair bir sürü soru ve konu var ama, fiyat bilgisi veren yok. tamirciye sübap ayarı yaptıracakların kazıklanmaması için motosikletinizin hacmini ve türünü yazıp en son ne kadara ve ne zaman sübap ayarı yaptırdığınızı söylerseniz çok güzel olur. mesela ben 150cc commuter için yaptırıcam ama aklımda hiç fiyat yok.

subap ayarı, yağ değişimi, debriyaj ayarı, motosikleti tertemiz yapılması pasta-cila 50 tl :) paraya tamah etmeyen usta

Kayseri'de durum nedir bilmiyorum ama Ankara'da ben 10 tl ile 20 tl arasında yaptırıyorum.

Gelcem zaten yakında elime anahtar takımını alıp hadi şunu yapalım diye :cherry:
Bişey yok aslında, kendin yaparsın. Mondial Drift sayfasında truck123 adlı üye için uzun uzun anlatmıştım geçen ay.

Bişey yok aslında, kendin yaparsın. Mondial Drift sayfasında truck123 adlı üye için uzun uzun anlatmıştım geçen ay.

üstat çok isterim kendim yapmayı da, ne alet edevat var ne uygun ortam. apartmanda yaşıyoruz. koskoca ilçeden 13 numara yıldız anahtar arıyorum 1 haftadır. memlekette olsam debriyajı bile gözüme kestirdim değiştiricem ama değilim işte.

bulundugun şehre göre değişir,

İstanbulda bu işlem 20 liradan başlar 50 liraya kadar yolu var,

ve motoruna gore değişir,
mesela CBF en çok uğraştırandır...

Ustasına yaptırın arkadaşlar.
Benim motoru kasap motorcunun tekine subap ayarı yaptırmıştım. Adam subap kapağını açamamış, keski çekiçle açmış.
Ayarıda düzgün yapamadan gene keski çekiçle kapatmış kapakları.
Motoru aldım bikaç km sonra Bide baktım kapaktan şakır şakır yağ geliyor.
İki saat kapak ve oring aradım. Haybiyede para verdim.
Neyse şimdi ustasını buldum 20tl ye yaptırıyorum.

söylediðiniz þeyin derinliðinde kayboldum... beni bulan var mý?

pek bir derinlik yok aslinda gecmis senenin reklamlarindan bir replik idi.

benim de ogrenmek istedigim seylerden biridir bu subap ayari.. hele sesi dinleyip ayari duzgun ayara gerek yok diyen ustaya muhtac olmak istemem.

pek bir derinlik yok aslinda gecmis senenin reklamlarindan bir replik idi.

benim de ogrenmek istedigim seylerden biridir bu subap ayari.. hele sesi dinleyip ayari duzgun ayara gerek yok diyen ustaya muhtac olmak istemem.
Subap sesi normalse, motorda stop etme yoksa açmaya gerek yokki ayar için üst kapağı. Açıp baksa ayar parası alması lazım haklı olarak. Çünkü gözle ve elle kontrol için motoru senteye getirmen lazım. O durumda zaten subap ayarı yapmamak en fazla 2 dakika kazandırır.

Sesten şikayetçi olup gittiğimde para vermeye çalışmama rağmen ücretsiz yapmışlardı benim ayarı. Adamlar, orası ayrı ama beleşe yaptırınca içime sinmiyor :)

Subap sesi normalse, motorda stop etme yoksa açmaya gerek yokki ayar için üst kapağı. Açıp baksa ayar parası alması lazım haklı olarak. Çünkü gözle ve elle kontrol için motoru senteye getirmen lazım. O durumda zaten subap ayarı yapmamak en fazla 2 dakika kazandırır.

şıkırtı başladı son zamanlarda. sübap şıkırtısı, önceki motordan tanıyorum sesi. rahatsız oldum. 15-20 liralık işlem için canımı sıkmaya değmez, gerekirse açsın düzgün olduğunu gözle görsün kapatsın. sübaplar düzgünse şıkırtı başka yerden geliyor onu bulmak lazım çünkü. buradaki esas mesele, 'usta' bulmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar