Güncel olarak 14k ya alınabilecek en iyi kask hangisi

Selamlar,
Şuanda kendimi yırtıp parçalayarak 14 bin çıkartabiliyorum, o yüzden üstüne şu kadar daha koy bunu al yorumlarına kapalıyım. Motorum RE Hunter 350 dahili güneş gözlüğü/(vizörü neyse artık) olan bi kask arıyorum. Piyasada alinabilecek en iyi kask hangisi bu fiyata?
Nexx Sx.100r var aklımda şimdilik.

Selam,
Yazdığın rakamlar da HJC F71 modelini tavsiye ederim. Kendim aldım ve kullanıyorum. Malzemesi kompozit fiberglass. Kutu içerisinden pinlock çıkıyor. Dahili güneş gözlüğü var. Kaskın dışına intercom takabileceğin hazır yeri var. Tavsiye olunur.

Motosikleti
yok:(
SX.100 o parayı hak edecem bir kask değil maalesef, erken tırtlar, bok gibi havalandırması var, camış gibi içeri ses alır ayrıca güncellendi o kask dediğiniz model eski seri. muhtemelen 1 sene içinde parça bulamamaya başlayacaksınız, güvenlik sertifikasının güncel olmamasıda cabası. arkadaşın dediği gibi bu fiyat aralığında ki en iyi kask bence F71 bundan sonra kaskın konfor yapısını ve sağlamlığını arttırmak isterseniz daha üst segment ürünlere kayıyorsunuz fiyat olarakta tabi.

retro tarzı olan motora önerim hjc v10...düz renkleri bütçeniz sınırlarında rengine siz karar verirsiniz.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
retro tarzı olan motora önerim hjc v10...düz renkleri bütçeniz sınırlarında rengine siz karar verirsiniz.

V10'u TR'ye ilk geldiği günden beri kullanıyorum. Sayemde 20 tane satıldı. Belki daha fazla. İnanılmaz rahat ve sessizdir. Güneş vizörü yok yanlız. Renkli vizör taşımak gerek. Çanta yoksa o da dert olur. 2. kask olarak mükemmel, tek kask yapmazdım.

Zeus marka hakkında düşünceleriniz nedir? Bu gün motospartana gittim karbon modelleri 12 bin civarına satıyorlar, tip olarka da beğendim ama markayı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten co
Tam size göre bir kask var aslında. Shoei NXR 2. Louis'de 335 Euro'ya düşmüş. Tam 14 bin TL'ye tekabül ediyor...3 hafta sonra kafamda :)

Coğrafya kader yahu.
Gerçekten coğrafya kader...

Motosikleti
yok:(
Zeus marka hakkında düşünceleriniz nedir? Bu gün motospartana gittim karbon modelleri 12 bin civarına satıyorlar, tip olarka da beğendim ama markayı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten co

Gerçekten coğrafya kader...
abi sana çok güzel 2 farklı kask önerdik neden zikko zikko kasklar peşinde koşuyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar