Gün itibarı ile ilk kazamı yaptım

bugün saat 10:30 sıralarında bana bi telefon geldi.arayan arkadaşımdı büroda bilgisayarın bozulduğunu ve gelip bi bakabilr misin dedi.yanlız acele etmemi bi dilekçenin yazılması gerektiğini söyle o hızla kaskımı almayarak(Allah ın edeceği her gün alırdım)çıktım ilk önce kawasaki 636 ye bineyim dedim ama sonra içimden benim aslan parçası kanuni seyhan 250c ye :queen: binmek geldi onu aldım.bilgisayar işini halettim ve eve çıkıyordum.eve bi 30 metre kalmıştıki kavşakta durdum yukuş yukarı.çevremi kontrol ettim kimse yoktu.çok güzel kalkışımı yaptım yolu karşıdan karşıya geçecektim ki sağ tarafımda çocuğun biri bisikletten düştü bi an oraya döndüm baktım.önüme döndüğümde ise arabayla aramda sadeceyarım metre olduğunu gördüm:queen: fren filanda yapamadım ve arabanın(şahin) solundan farla panjurun araya gürültülü bi şekilde girdim.:pr: ama yıkıldmadım ayakta kaldım yani yere yatmadım.1 anlık şoku atlatınca baktım sağ elim kanıyor.adam aynı kavşaktan sola dönmek istemiş ve benim şeridime geçmişti ben kendi şeridimdeydim.suç onundu.ben adama bağırmaya başladım :mrgreen: ne yapıyon sola dönerken geniş alınır filan diye adam bişey diyemiyor çünkü hatalı olduğunu biliyor.neyse ehliyette olunca ben car car polis te polis diye bağırıyorum:) cep telinden polisi aradım onlar gelince arabayla motoru ayırdık hasar ne kada diye.benim ön çamurluk önnden yarıya kadar kırılmış bi de tekere bağlantı yerleri kırılmış çamurluk değişecek 25 milyonluk hasar var.helal olsun ön takım çok sağlammış teker de milim eğiklik yok ve maşa taş gibi:cat: araba ise içler acısı :salut: tamponun yarısı kırılmış yarısı yere düşmüş.ön panjur dağılmış sol far takımı komple kırılmış ve yerde.kapur ise eğilmiş nerden baksan 100-150 y tl hasar var.polis işte her zaman ki gibi beni sıkıştırmaya çalışıyor ehliyet soruyor ruhsatı inceliyor araba sürücüsüne tık yok:farao: her şey tam olunca kaskı bahane etti yok efendim sana da yazacaz da falan da filan da.durum öyle olunca ceza yemektense gideyim motorun tamponunu alayım dedim adamla da anlaştık herkez kendininkini yaptırsın dedik rapor tutulmadı.gitti tamponu sipariş ettim şimdi bekliyorum 3 güne gelir dedi servis.ama kanuninin malseme kalitesinin iyi olduğuna şuan kanaat getirdim saygılarımla kazasız günler:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle geçmiş olsun,,, anladığım kadarıyla seyhanın arabada bayağı bi hasara yol açmış :) vay be,, bak bende şimdi daha bi motoruma ısındım :)
umarım atlattığın en son kaza bu olur....

Forumdan Uzaklaştırıldı
hedi geçmiş olssun kaskını alsan güzel olacakmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaskı unutmak bana çok garip geliyor. Evden, işten ya da herhangi bir yerden elim boş çıkınca bir gariplik, bir eksiklik hissediyorum. Motora bindiğinde herkes kaskını unuttuğunu zaten farkeder. Bence sen geri dönüp kaskını almaya üşenmişsin :) itiraf et. :):)

Polisin arabaya bir şey söylemeyip seni sıkıştırmasına söylenecek laf yok. Kask yok diye ceza keseceksen yine kes. Adam davasından vazgeçti diye niye serbest bırakıyorsun. Belli ki öyle bir niyetin yok, o zaman ne diye motosikletliyi sıkıştırıp olaydan vazgeçirmeye çalışıyorsun, açık tabiriyle tehdit ediyorsun. Aklıma o araba sürücüsüyle aranda bir menfaat ilişkisi olduğu geliyor. Allah bir gün belanızı verecek, umarım o gün gelmeden aklınız başınıza gelir, adam olursunuz.

demonicdreams' Alıntı:
Kaskı unutmak bana çok garip geliyor. Evden, işten ya da herhangi bir yerden elim boş çıkınca bir gariplik, bir eksiklik hissediyorum. Motora bindiğinde herkes kaskını unuttuğunu zaten farkeder. Bence sen geri dönüp kaskını almaya üşenmişsin :) itiraf et. :):)

Polisin arabaya bir şey söylemeyip seni sıkıştırmasına söylenecek laf yok. Kask yok diye ceza keseceksen yine kes. Adam davasından vazgeçti diye niye serbest bırakıyorsun. Belli ki öyle bir niyetin yok, o zaman ne diye motosikletliyi sıkıştırıp olaydan vazgeçirmeye çalışıyorsun, açık tabiriyle tehdit ediyorsun. Aklıma o araba sürücüsüyle aranda bir menfaat ilişkisi olduğu geliyor. Allah bir gün belanızı verecek, umarım o gün gelmeden aklınız başınıza gelir, adam olursunuz.
açıkcası doru söylüyosun üşendim. ama aşağı inip motora binince aklıma geldi 5 kat çıkmak o sıcakta yemedi...:queen:

GeÇmİŞ Olsun Bİrader Ama Kaski Kullanmasan Bİle Yanina Almalisin

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun...Umarım atlattığın en büyük kazan bu olur,hatta son kazan olur:)

saol un arkadaşlar.kanunimin ön çamurluk şimdi yok 3 güne kadar gelecekmiş.ön çamurluk olmayınca kross gibi oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar