- Konu Yazar
evet evet ybr 125i aldım klasik bir laf vardır eşeğe biner gibi binin yine bir şey olmaz. ulan aldım çekmediğim çile kalmadı.
şimdi bugün sarıyer taraflarından fatihe doğru gelirken. 3. vitesteyim misal 60 gidiyorum birden motor gaz almamaya başlıyor ve ileri geri atarak gazı kesiyor ve stop ediyor.
sonra 5 dakika boyunca kaldıramıyorum motoru çünkü gaz almıyor devir sabit 0da.
sonra arada sırada gaz alıyor ama düzensiz alıyor yani ileri geri oluyor devir uyuşmazlık var gaz kolunda sanki.
sonra kalkıyorum bir şekil ileride gazı tekrar kesiyor.
her neyse açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum. şimdi motorcuya bıraktım ama galiba motor ustasını değişicem çünkü işinde iyi olmadığını düşünmeye başladım bu kaçıncı sıkıntı.
1) sizce bunun sıkıntısı nedir motorcuya bıraksam da merak ediyorum.
2) fatihte veya yakınlarında güvenilir ve işinde iyi motor ustası önerisi alırım.
şimdi bugün sarıyer taraflarından fatihe doğru gelirken. 3. vitesteyim misal 60 gidiyorum birden motor gaz almamaya başlıyor ve ileri geri atarak gazı kesiyor ve stop ediyor.
sonra 5 dakika boyunca kaldıramıyorum motoru çünkü gaz almıyor devir sabit 0da.
sonra arada sırada gaz alıyor ama düzensiz alıyor yani ileri geri oluyor devir uyuşmazlık var gaz kolunda sanki.
sonra kalkıyorum bir şekil ileride gazı tekrar kesiyor.
her neyse açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum. şimdi motorcuya bıraktım ama galiba motor ustasını değişicem çünkü işinde iyi olmadığını düşünmeye başladım bu kaçıncı sıkıntı.
1) sizce bunun sıkıntısı nedir motorcuya bıraksam da merak ediyorum.
2) fatihte veya yakınlarında güvenilir ve işinde iyi motor ustası önerisi alırım.