Gümrükten motorlar.

Arkadaşlar .özellikle yeni motosiklet alacakların şu aşağıdaki adrese bakmalarını öneririm.
Daha önce bu kurumdan birkaç vasıta aldığım için (otomobil ),
önümüzdeki günlerde satışa çıkacak bu motorların satışından Motosiklet.net üyelerinin faydalanmasını dilerim.
Saygılar. :queen:

http://www.maliye.gov.tr/tasis/yeni/neotas/aracs.asp
Yada,http://www.maliye.gov.tr/tasis/yeni/index.htm
Buradan
Araç satışı
Tüm şubeler
Satışta
olarak istanbul bölgesini açabilirsiniz. :queen:

hondaxl, Çok faydalı bir linke el atmıssın :) Motorların çogu fiiii tarihten kalma ama aralarında görülmeye deger bir kac tane cıkardım.

Buyrun: Gümrüğe takılanlar
352co.jpg

Buda görmeye deger 200cc bir Racing Rocky markası
rocky200gys15vg.jpg

rocky200gys4ge.jpg

Yada böyle bir sey :)
563be.jpg

.takip etmekte fayda var.özellikle üçüncü satışta uygun alınabilir.
:queen:

Baktım şimdi motorlara da bunları almaya kalksak şartlar nelerdir.Orda yazan fiyat değildir heralde ekstra bir vergidir birşeydir ödenmesi gerekiyor değilmi

Arkadaşım yemeği bile çiğneyip yiyiyorsun!!
Biraz vakit ayır siteyi incele hepsi yazıyor..
İçinden çıkamadığın bir şey olursa bende yardımcı olurum :queen:

just life, nerden buldun bu iki motoru ben dişe dokunur motor göremiyorum hiç satışta olan, gözlerim şeş beş oldu zaten arayacam diye

Abi tamam varda gerekli açıklamalar,işte deneyimlerini paylaşman adına birazda sordum soruyu.Misal nasıl sorunlarla karşlaşırız ne önerirsin avantajlar dezavantajlar önerilerin fln.Otomobil almışın az para değil vardır bir bildiğin :)

Shamyl, arama bölümüne motorsiklet yaz genel arat görülmeye deger rocky var adını yeni duydum. Birde moniallerden gordum 2005 olarak :cat:

akıllı,terbiyeli ve motosiklet.net kurallarına uyan arkadaşım salakmısın sen adama bak ya nerden buldun bu topik i hortlatırken hoşuna giden bişey mi oluyor zevke mi geliyorsun ? :pr:

hondaxl arkadaşımız da tarih oldu zaten, belki 1 yıldan fazladır uğramıyor buralara :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar