Gültekin Abi vites göstergesi yaptı ve bunu kendi motoruma montajı[resimli]

S.a Gültekin abiye tekrardan teşekkürlerimi sunarım vites göstergem bozulmuştu " Ustalar Acil Yardım Edin Bu Parçayı Bulmam Lazım :( " die konu açmıştım ben aradım bulamadım ve gültekin abi geliboluda aradı taradı bulamadı sonunda konuya sonuç kazandırdı kendisi yaptı geliboludan bana gönderdi ve bugün elime geçtiği gibi taktım işte resimler...

Sonuç Çalışıyor !!!!!
:queen:

Gültekin Abi Çok Sağol İyi ki warsın abi :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
İşte bu forumun böyle paylaşımcı yönünü çok seviyorum.:cherry: İkinizin de emeğine sağlık.

4leonidas; fotoğrafları 640 X 480 ebadında tekrar yüklermisin?..Yükleme aşamasında sağ alt taraftaki ikonu tıklarsan

yükleme boyutlarını göreceksin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık bende vitesliye geçince bundan yaptırmak istiyorum yabancı sitelerde görmüştüm led li olanını . bide koso rx2 diye gösterge paneli var gerçekten çok güzel (ayaklı pavyon gibi) kaçıncı vitesde olduğunuzu gösteriyor aynı zamanda redline a geldiğinizde kırmızı bir ışık yanıyor ışıl ışıl bişey .elinize sağlık

arkadaşım daha yakın görmek istediğini tıkla qör ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:11 ----------

saolun arkadaşlar şimdiye pes etmiştim herşey gültekin abinin azimi yüzünden saolsun yardımcı oldu :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba tekrar,insanın kim olduğu çok önemli değil ,bence:bu hayatta (iyi tada kötü ,güzel yada çirkin)ne yaptığı önemli.insanlar yaptıkları ile, iyi yada kötü anılmalı. -Değerli kardeşim, o küçücük parça benden sana hediye olsun ,o gene bozulsun hiç önenli değil gene yaparım, yeterki bundan böyle dostluğumuz bozulmasın.Resimlere baktım ,motosikletine takmışsın hayırlı uğurlu olsun ,Allah kazasız belasız güle güle kullanmak nasip etsin :)

Gültekin Abi sendende allah razı olsn dediğin qibi önemli olan dostluk saolasın abi herşey için irtibatı koparmayalım :)

GKN

6 vites motorlar içinde yapılabilirmi bu mertten? Göstergenin yanına taksak ?

Mersin İl Temsilcisi
emeğinize sağlık ama zaten tiger modelde gösterge yok muydu ???

Sayın Mersin il temsilcisi arkadaşım o motosiklet tiger değil + bozulan parçayı yeniden yaptık biz.Motosiklette hiç olmayan bi aksam değildi

ewt sorun olan motor kuba cg 100 dü onuda hallettik gültekin abi sayesinde :)

geçenlerde tekintekin nicli arkadaş zaten benzerini yapıp burada paylaşmıştı,sayfaları araştırıp bulabilirdiniz bence,sonuçta bir sürü paylaşımı olan bir site.ama yeni üyeler genelde sayfalar'da araştırma yapmadan konu açıyor,sonra bakıyor aynısından zaten varmış .birde vites göstergesi olan motora vites göstergesi yaptı olunnca geçenki konuya dönüyor iş.bozulan vites göstergesinin yerine yenisini yaptık diye konu açsanız bence daha iyi olurdu,

Son düzenleme:
Arjantinli arkadaşım,4LeOnidas (Kıvanç)kardeşimin bahsettiği Gültekin benim yani tekintekin .Geçenki konu dediğiniz hep aynı konudur .Mevzuyu gerekli şekilde siz anlamamışsınız ,Geçenki konu dediğiniz topiği ve bu topiği en başından takip etmediğiniz apaçık ortada ,tekrar edeyim 4LeOnidas bu parçayı bozmuş , siteden yardım talep etmiş ,bende bi paylaşım meraklısı olarak konuyu kendimce ele aldım bu bozulanı kendi imkanlarımla yapıp bu kardeşimize kargo ettim ,bu kardeşimizde benim yapıp gönderdiğim parçayı motoruna takmış ve sonuç almış. teşekkür etmek içinde bu topiği açmış ,o k e y m i?

Arjantinli arkadaşım,4LeOnidas (Kıvanç)kardeşimin bahsettiği Gültekin benim yani tekintekin .Geçenki konu dediğiniz hep aynı konudur .Mevzuyu gerekli şekilde siz anlamamışsınız ,Geçenki konu dediğiniz topiği ve bu topiği en başından takip etmediğiniz apaçık ortada ,tekrar edeyim 4LeOnidas bu parçayı bozmuş , siteden yardım talep etmiş ,bende bi paylaşım meraklısı olarak konuyu kendimce ele aldım bu bozulanı kendi imkanlarımla yapıp bu kardeşimize kargo ettim ,bu kardeşimizde benim yapıp gönderdiğim parçayı motoruna takmış ve sonuç almış. teşekkür etmek içinde bu topiği açmış ,o k e y m i?

ya işte hep yanlış kelime kullanımından kaynaklanan yorumlar oluyor böyle.O arkadaş konuyu açarken sizin MT deki kullanıcı adınızı'da yazsa daha farklı yorum olurdu ve ya sizin açtığınız konuya yorum yaptıgım için bu konuya hiç yorum yapmazdım.benzer konulara genelde pek yorum yapmıyorum kelime kalabalığı ve forum kirliliği oluyor. sizin açtıgınız konuyu ve yorumları baştan sona okudum zaten konuyu okumadan yorum hayatta yapmam huyum değildir,bilmediğim konu hakkında'da malesef yorum yapmaam es geçerim.şimdi sizin yaptığınız daha öncede yazmıştım tekrar edeyim iyi ve faydalı bir paylaşım yalnızca konu başlığı şimdiki gibi yalnış malesef.şimdi ben internette diyelimki vites göstergesi aradığımı yazıyorum.yani vites sayaç göstergesi olmayan bir motora bakıyorum parçayı karşıma sizin konunuz çıkıyor ama sizin yaptıgınız parça vites göstergesi olmayan motorlara tek başına faydası olan bir parça değil malesef.:pale:
yani sorun burda başlık insanları yönlendiriyor.ama vites göstergem arızalandı diye arama yapsam ve sizin konu başlıgınız çıksa diyeceğim kelime helal olsun bir arkadaş yapmış ve paylaşmış tamam benim işimi görür şeklinde olucaktır.:)
ama yinede bir şeyler üreten ve paylaşan insanlara her zaman saygı duyarım
ve teşekkür ederim.bende kendimce araştırmalar yapıp bir şeyler üretir sonra arkadaşlar'la paylaşırım,paylaşmak her zaman güzeldir :cat:

dikkatini çekerim eski topicte vites göstergesi arızalandı die ve gültekin abi vites göstergesini yapıp yolladı bende monte ettım ve işime yaradı çalıştı die fotoları forumda paylaştım kötü mü yaptık yani ? :farao:

dikkatini çekerim eski topicte vites göstergesi arızalandı die ve gültekin abi vites göstergesini yapıp yolladı bende monte ettım ve işime yaradı çalıştı die fotoları forumda paylaştım kötü mü yaptık yani ? :farao:

güzel yaptın kötü yaptın diyen olurmu hiç arkadaşım :) bizim işimiz paylaşmak insanlara elimizden geldiği ölçüde yardımcı olmak,paylaşıma devam :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar