- Motosikleti
- Tvs Jupi
@UNdocab
Gayet net söylemiş örnekleri ile daha ne olsun.
Gayet net söylemiş örnekleri ile daha ne olsun.
Bunlar Hindistan da doğmuş olsa inek eti de yemezler ...
Yorumlara bakıyorum da tek kelimeyle zihniyetler fecaat.
Büyük mücadeleler, büyük kavgalar öncülerin aldığı risklerle kazanılır. Türkiye'de kadının uğradığı zulümü amerika'da zenciler görmedi!
siz hala "kız başına" temalı yazılar yazıyorsunuz.
oysa şunu beklerdim. ben antepte oturuyorum antepi geçerken yanındayız
ben adanada oturuyorum adana'dan geçerken eşlik ederiz
ben falanca'da yaşıyorum. burda yalnız değil.
çook işimiz var çok.
seviyemiz henüz
"bacım kız başına ne işin var yeaaa"
Güvenlik konusu bence abartýlmýþ, gittiði yerlerde kötü insanlara denk gelebilir ama iyiler fazlalýkta olacaktýr, güzergah konusunda araþtýrma yapmasý gerebilir yalnýz, burdan çýkýp moðolistana giden abilerimiz de var ve nerden nasýl geçeceklerini biliyorlar, daha çok en azýndan mekanikten anlayan biriyle çýkabilirdi, tek baþýna çýkmak aþýrý büyük cesaret, motor yamaha eyvallah da kimsenin olmadýðý biyerde bi sorun oluþursa napýcaksýn merve? bu iþin planlý ve her türlü olasýlýða açýk olarak tedbirli yapýlmasý gerek.
Kusura bakmayın, telefondan yazdığım için sizin mesaj anlamini kaybediyor harfler degisiyor..
Haklı olabilirsiniz güvenlik konusunda.. Ama inanır misiniz halfeti olayı yasandiginda bu forumu okumuyordum.. Dün forumda o konu hakkında açılmış başlığı tek tek okuyup agladim.. Ustune de bir bayanin, rotasinda halfetininde yer alıyor oluşu beni çok endişelendirdi..
Umarım kazasız belasiz tamamlar.
bence
> bak bayanlar bile motor sürüyor, sen neden sürmüyorsun mesajı vermek,
> bayan motorsikletci sayısını arttırmak, bak hem cinsin motor sürüyor çok eğlenceli sende sür
mesajını vermek, böylece artan bayan motorcu sayesinde, erkek motorcu sayısını arttırmak.
her motor alanın ortak ihtiyaçlarından biri olan gurup olup beraberce dolaşarak işin zevkine varma olayı,
birde bu gurup içinde tıpkı sizin gibi özgür bayan motorcular olursa o gurup dahada bir büyür,
işin fikri, hız yapmakdan gazlamakdan ziyade ortak hareketle gezmeye döner.
hattta bu forumdan bu bayanın yanında ona gezide eşlik etmek istiyen motorcularda vardırda söylemiyorlardır))
sonuç olarak bence bu iş birazcık pisikolojik yatırım gibime geliyor..)
Gezecekte ne değişecek Antalyadan yada Trabzondan v.s. geçerken bu kız motosiklet üstünde geziyor o kadar hanım arkadaşlara daha iyi davranayım ben
düşünecek millet!!
Dersinki ilkokulda öğrencilerimize hanımlara nasıl davranılır, yolda neden tükürülmez, neden trafikte sakin olmalıyız, nasıl karşımızdakini
anlarız v.s. gibi eğitim veriyoruz o zaman alkışlarım ama kızın teki motosikletle gezecekmiş...
Gezecekte ne değişecek Antalyadan yada Trabzondan v.s. geçerken bu kız motosiklet üstünde geziyor o kadar hanım arkadaşlara daha iyi davranayım ben
düşünecek millet!!
Dersinki ilkokulda öğrencilerimize hanımlara nasıl davranılır, yolda neden tükürülmez, neden trafikte sakin olmalıyız, nasıl karşımızdakini
anlarız v.s. gibi eğitim veriyoruz o zaman alkışlarım ama kızın teki motosikletle gezecekmiş...