Süper Moderatör (BBRR)
selim hayırlı olsun gruptaki rr 2 ye çıktı desene ..bu ara diğer rr sürücüsü kayıp yalnız ses soluk yok murattan
Procuğum, sen ne zamandan beri cruiser motorlara güzel falan diyorsun ? :cherry:
Sizde beni enduro hariç hiçbir motoru sevmeyen biri sanıyorsunuzHer motor yerinde güzeldir. Param olsa ZX6R (yani 636) bile alırım. Ama öncelik daima enduroda benim için
Sebep: Türkiye'de yaşıyoruz![]()
Baksanıza şu güzelliğe![]()
Arkadaşlar çok teşekkürler
Konuştuğum çoğu kişi Kymco'nun Ck modelinin sarsıntısından şikayetçi
Sağlam olduğu şüphesiz beni hiç yolda bırakmadı sağolsun ama her yolculuktan sonra Bi taraflarım acaip sızlıyordu, küçük bir lakada bile alet zıplıyor
Bu arada 70 kilo civarındayım artçı aldığımda biraz azalıyor amma ....
Kymco kötü değil kaliteli ama RR'ın keyifi çok farklı
Zaten ilk göz ağrım ve bebeğime dil çıkartır mıyım hiç![]()
Barış ve Can abi teşekkürler haftasonunu iple çekiyorum
Endurocular, sizde yaşlanınca artık bi taraflarınız tutmaz olunca
cruiser'lere geçersiniz :queen:
Bana bakmayın benim dışım genç içim yaşlı![]()
selim hayırlı olsun.valla bende bu kadar çabuk beklemiyordum.:rendeer: darısı BMW nin başına...
eheheh darısı benim başıma artık...hele bir döneyim şu askerden.benimde çookk beklemem lazım çooooooooookkkkkkkkkkk...
15 ay geliir geçeer , o zaman birlikte almaya giderz :mrgreen:
kymco ıle regal raptor nasıl yan yana gelebılırkı aynı cumle ıcınde cın malları ıcınde jınlunla kıyaslayabılırsın hatta daha guzel dıyebılırsın ama kymco hysoungdan bıle azda olsa ustun cok uzamıs konu bırı nıye cıkıp dememıs sarhosmuyuz bız nabıyoz da kıyaslayabılırıyoruz::::))