Güle güle kymco yaşasın regal

Süper Moderatör (BBRR)
selim hayırlı olsun gruptaki rr 2 ye çıktı desene ..bu ara diğer rr sürücüsü kayıp yalnız ses soluk yok murattan

Procuğum, sen ne zamandan beri cruiser motorlara güzel falan diyorsun ? :cherry:

E güzel ama tarzımız değil :mrgreen: Yiğidi öldür,hakkını yememiydi neydi :p :mrgreen:
Sizde beni enduro hariç hiçbir motoru sevmeyen biri sanıyorsunuz :p Her motor yerinde güzeldir. Param olsa ZX6R (yani 636) bile alırım. Ama öncelik daima enduroda benim için :)

Sebep: Türkiye'de yaşıyoruz :p

:queen: :queen: :queen: 636 da abartı olur şimdi :queen:

Baksanıza şu güzelliğe :)

Bana mı dedin :cherry: :cherry:

Hayırlı olsun, venox da güzeldir ama :) :rendeer:

Selim güle güle kullan.Haftasonu söylemiştin ama bu kadar çabuk alacağını beklemiyordum. Bu hafta sonu kutlamasını yaparız artık.

kymco nasıl kötü dedin anlamış değilim.:cyclopsan Çin malı cruzerla nasıl kıyaslarsın kymcoyu:silent: ilginç

Arkadaşlar çok teşekkürler
Konuştuğum çoğu kişi Kymco'nun Ck modelinin sarsıntısından şikayetçi
Sağlam olduğu şüphesiz beni hiç yolda bırakmadı sağolsun ama her yolculuktan sonra Bi taraflarım acaip sızlıyordu, küçük bir lakada bile alet zıplıyor
Bu arada 70 kilo civarındayım artçı aldığımda biraz azalıyor amma ....
Kymco kötü değil kaliteli ama RR'ın keyifi çok farklı
Zaten ilk göz ağrım ve bebeğime dil çıkartır mıyım hiç :p
Barış ve Can abi teşekkürler haftasonunu iple çekiyorum
Endurocular, sizde yaşlanınca artık bi taraflarınız tutmaz olunca
cruiser'lere geçersiniz :queen:
Bana bakmayın benim dışım genç içim yaşlı :p

Arkadaşlar çok teşekkürler
Konuştuğum çoğu kişi Kymco'nun Ck modelinin sarsıntısından şikayetçi
Sağlam olduğu şüphesiz beni hiç yolda bırakmadı sağolsun ama her yolculuktan sonra Bi taraflarım acaip sızlıyordu, küçük bir lakada bile alet zıplıyor
Bu arada 70 kilo civarındayım artçı aldığımda biraz azalıyor amma ....
Kymco kötü değil kaliteli ama RR'ın keyifi çok farklı
Zaten ilk göz ağrım ve bebeğime dil çıkartır mıyım hiç :p
Barış ve Can abi teşekkürler haftasonunu iple çekiyorum
Endurocular, sizde yaşlanınca artık bi taraflarınız tutmaz olunca
cruiser'lere geçersiniz :queen:
Bana bakmayın benim dışım genç içim yaşlı :p

selim hayırlı olsun.valla bende bu kadar çabuk beklemiyordum.:rendeer: darısı BMW nin başına...

selim hayırlı olsun.valla bende bu kadar çabuk beklemiyordum.:rendeer: darısı BMW nin başına...

Daha çooook çalışmam lazım ama büyük konuşmayım
Aşırı memnunum zaten 250 cc bana şimdilik yetiyor da artıyor bile
Zaten fazlasını isteseydim racing alırdım :cherry:
Aheste aheste yayıla yayıla cruiser keyfi ne de olsa muğlalıyız
Rahatlığı severiz :wiinkk:

eheheh darısı benim başıma artık...hele bir döneyim şu askerden.benimde çookk beklemem lazım çooooooooookkkkkkkkkkk...

15 ay geliir geçeer , o zaman birlikte almaya giderz :mrgreen:

selim bende regal e dönüyorum sanırım...15 ay hele bi bitsin.250 comet alacaktım ama global motor o zamana servis işini ayarlarsa alacağım.bir kaç konuda büyük şikayetler var.:salut: dönünce piyasada 2009 modeller olaca.:queen: :queen: o zaman tekrar düşünürüm.hele bi test et bakalım.

kymco ıle regal raptor nasıl yan yana gelebılırkı aynı cumle ıcınde cın malları ıcınde jınlunla kıyaslayabılırsın hatta daha guzel dıyebılırsın ama kymco hysoungdan bıle azda olsa ustun cok uzamıs konu bırı nıye cıkıp dememıs sarhosmuyuz bız nabıyoz da kıyaslayabılırıyoruz:::::)))

sevgili muatmeto olay kıyaslama değil zaten
sadece yeni motor aldım paylaşmak istedim arkadaşlarla
malum taziye , tebrik bölümü
zaten kymco hakkında ciddi bir eleştiri de kapsamıyor

kymco ıle regal raptor nasıl yan yana gelebılırkı aynı cumle ıcınde cın malları ıcınde jınlunla kıyaslayabılırsın hatta daha guzel dıyebılırsın ama kymco hysoungdan bıle azda olsa ustun cok uzamıs konu bırı nıye cıkıp dememıs sarhosmuyuz bız nabıyoz da kıyaslayabılırıyoruz:::::)))

kımse bu ıkı markanın kalıte kıyaslamasını yapmıyor kı..sadece ck modelı cok sarsıntılı ıdı dıyor ve regal e gore dogru da soyluyor..ayrıca hatırlatmak ısterım;

kymco'nun hyosung'tan ustun oldugu konusunda yanlış bılgıye sahıpsın..(gerci bu gorecelı bır kavram fakat ıyı arastır yıne de :wiinkk: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar