Güle güle aşkım..(ExTReMa)

gıdecek arkadasa hayırlı tezkereler gerıde kalanlarada sabırla beklemek duser sanırım. sayılı gun cabuk bıter merak etmeyın ama saymaya kalkmayın yoksa bıtmıyo :))))

ben bahrıyelı olarak basladığım askerlığıme komanda olarak devam ettım denız yuzu pek gormedım dıyebılırım hatta şırnak madendekı tabura gıderken kucuk bır sağlık nedenıyle ızmır eskı focada kaldım. kımın nereye duseceğı bellı olmuyo o yuzden

ıyı dusunun ıyı olsun dıyelım

Sonunda gelebildim arkadaşlar hepinize iyi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum..
Herkes çok ballısın iyi biryere düştün v.s. gibi şeyler söylüyor :)
Gidince görücem gelince bende size bol bol pilotluk anısı sallarım :p
Bu arada canım keçim kubikim seni seviyorum ::160::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 PM ----------

Arkadaşımızdan haberleri ben veririm artık.Çünkü mt.net üyesi dostumuz artık bizlere emanet.Görev yaptığım birlikte artık sıkıldığında bizim azgın chopper GV650 yide veririm turlar:p bu kıyağıda kimseye yapmam.:mrgreen:

İlk 3 ay sıkılacağımı sanmıyorum ama verirsen hayır diyemem sanırım :p
Bu arada ilgin için teşekkür ederim kütahyada olduğunu söyledin ya artık bol bol rahatsız ederim seni :)

Son düzenleme:
abi hayırlısı ile git kazasıız belasız gel inşallah bende en geç 8 aya asker olacağım bakam neresi olacak :D

Benim biricik aşkım sonunda asker oluyor.Kütahyaya havacı olarak gidiyo genelde şanslı olduğunu söylüyolar ama görücez bakalım :) Bi an önce gitsin 15 ay bitsin gelsin hemen bi daha da hiç ayrılmayalım :pale: Nasıl geçer o günler hiç bilmiyorum.Ayrıca onu çook seviyorum ::149::

gider gelir sayılı gün çabuk gecer gelincede ben ne zaman gittim der :mrgreen:
hayırlı tezkereler kardeşime, şimdi motorsuz ne yapcak oralarda :salut:

Kütahyada Acemiliği ve Ustalığı piyade çavuşu(Yazıcı) olarak 18 ay yaptım. Çavuş olacak özelliklerde ise 1.Erbaş'a düşerse Allah kolaylık versin, iyi bir eğitim yaptırırlar :)

Kütahyalı arkadaşlar üzerine alınmasın hepsi öyle değildir ama, Kütahyanın çoğu geliri Asker ve Dumlupınar üniversitesinden olduğu halde askeri pek sevmezler dikkat etmek gerek.

Havacıların askerliği diğer birliklere göre daha iyidir derler doğrudur da, benim askerliğin sonuna doğru yemekhane özelleşmişti ve aşçılar sivildi. Yemekler ise Muhteşem :)

hepsi tok babacan

dağıtımın Eskişehire düşerse haberimiz olsun :) hayırlı teskereler şimdiden :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle git güle güle gel hayırlı tezkereler aşkıııımmmmmm..:cherry:

hayırlı tezkereler emrah :rendeer:
Allah ım ailene ve sevdigine saglıcakla kavuştursun

Benim biricik aşkım sonunda asker oluyor.Kütahyaya havacı olarak gidiyo genelde şanslı olduğunu söylüyolar ama görücez bakalım :) Bi an önce gitsin 15 ay bitsin gelsin hemen bi daha da hiç ayrılmayalım :pale: Nasıl geçer o günler hiç bilmiyorum.Ayrıca onu çook seviyorum ::149::

:) ne güzel Allah bozmasın sevginizi

İşte Geldim Bende Bilecikte 2. jANDARMA ER EGİTİM TUGAYINDA ACEMİLİK YAPTIM 75 GÜN SÜPERDİ VE ÇOK GÜZELDİ VE ŞİMDİ DİYARNAKIR İL JANDARMAYA DÜŞTÜM VE SÖLENDİGİ GİBİ HAVACI DENİZCİ JANDARMA ÇOK RAHAT HAYIRLI TESKERELER :rendeer:

Teşekkürler :rendeer:
Bişey sormak istiyorum rahat olduğu söyleniyo ama ne açıdan rahat :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar