Güle güle aşkım..(ExTReMa)

allah kavuştursun

15 ay ayrı kalıcaz diye sakın üzülme

iyi yanından düşün hiç degilse takvime bakıp şu tarihte gelicek diyerek
teseli olabilrsin

bu büyük bir şanstr

dünyada sevdigni ne zaman döneceginii bilmeden gurbete gönderen öyle çok insan var ki

bir de böylesini düşün.

HeHe :p Emrah git oLm git git de . . .

Şaka bi yana ; güle güle git kardeşim :p Yolum düşerse saana uğrarım :)

Allah kavuştursun,sağ sağlim gider gelir inşallah.Ben askerden döneli bir buçuk ay oldu,geçen gün gitmeden önce foruma yazdıklarımı okuyorum da nasıl geçmiş zaman diyorum:cat: Merak etme derlerya hep sayılı gün çabuk geçer gerçekten de öyle.Hayırlı tezkereler diyelim arkadaşımıza.

tabikide üzüleceksin dediğim gibi kolay değil.. ama seninde dediğin gibi geleceği için çok büyük engel oluşturur.. o yüzden yapıp hayırlısıyla dönmesi en iyisi.. Allah sabrını verir merak etme.. taş gibi gidip taş gibi gelicek inşallah.. yüreğini ferah tut.. yarınları düşün derim.. :rendeer:

Çok sağol..460 günü düşününce o günler gözümde büyüyor ama aslında zaman çok çabuk geçiyor.Sağ sağlim gitsin gelsin başka bişey istemem..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------

allah kavuştursun

15 ay ayrı kalıcaz diye sakın üzülme

iyi yanından düşün hiç degilse takvime bakıp şu tarihte gelicek diyerek
teseli olabilrsin

bu büyük bir şanstr

dünyada sevdigni ne zaman döneceginii bilmeden gurbete gönderen öyle çok insan var ki

bir de böylesini düşün.

İçim rahatladı biraz olsun.İlk günler zor geçse de alışıcaz zamanla insan neye alışmıyo ki..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 PM ----------

Allah kavuştursun,sağ sağlim gider gelir inşallah.Ben askerden döneli bir buçuk ay oldu,geçen gün gitmeden önce foruma yazdıklarımı okuyorum da nasıl geçmiş zaman diyorum:cat: Merak etme derlerya hep sayılı gün çabuk geçer gerçekten de öyle.Hayırlı tezkereler diyelim arkadaşımıza.

Sağol seninde dediğin gibi zaman çok çabuk geçiyor

Benim biricik aşkım sonunda asker oluyor.Kütahyaya havacı olarak gidiyo genelde şanslı olduğunu söylüyolar ama görücez bakalım :) Bi an önce gitsin 15 ay bitsin gelsin hemen bi daha da hiç ayrılmayalım :pale: Nasıl geçer o günler hiç bilmiyorum.Ayrıca onu çook seviyorum ::149::

Kütahyada Acemiliği ve Ustalığı piyade çavuşu(Yazıcı) olarak 18 ay yaptım. Çavuş olacak özelliklerde ise 1.Erbaş'a düşerse Allah kolaylık versin, iyi bir eğitim yaptırırlar :)

Kütahyalı arkadaşlar üzerine alınmasın hepsi öyle değildir ama, Kütahyanın çoğu geliri Asker ve Dumlupınar üniversitesinden olduğu halde askeri pek sevmezler dikkat etmek gerek.

Havacıların askerliği diğer birliklere göre daha iyidir derler doğrudur da, benim askerliğin sonuna doğru yemekhane özelleşmişti ve aşçılar sivildi. Yemekler ise Muhteşem :)

Kütahyada Acemiliği ve Ustalığı piyade çavuşu(Yazıcı) olarak 18 ay yaptım. Çavuş olacak özelliklerde ise 1.Erbaş'a düşerse Allah kolaylık versin, iyi bir eğitim yaptırırlar :)

Kütahyalı arkadaşlar üzerine alınmasın hepsi öyle değildir ama, Kütahyanın çoğu geliri Asker ve Dumlupınar üniversitesinden olduğu halde askeri pek sevmezler dikkat etmek gerek.

Havacıların askerliği diğer birliklere göre daha iyidir derler doğrudur da, benim askerliğin sonuna doğru yemekhane özelleşmişti ve aşçılar sivildi. Yemekler ise Muhteşem :)

Evet bu yazdıklarının çoğunu internette de okudum :) Ama acemilikte ne kadar kalıyo ki orda

hayırlı teskereler..... ne zaman gidiyor askere ben bu hafta sonu lüleburgaz a geliyorum görüşelim onunla gitmeden..

:) Gerçekler böyle, Er olursa 45 gün, çavuş olursa 3 ay diye hatırlıyorum, değişmiştirde ben 2001'de yaptım. Pek emin değilim ama orada da kalabilir.

Kısmet bakalım..Biraz sabırsızızda daha gitmeden acemilikten sonra nereye gideceğini düşünüyoruz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 PM ----------

hayırlı teskereler..... ne zaman gidiyor askere ben bu hafta sonu lüleburgaz a geliyorum görüşelim onunla gitmeden..

Sağol..17-19 ağustos arası bişey sanırım emin değiliz ama bu haftasonu gelsende bulamayabilirsin çünkü burgazda olmayabilir

Herkese çok teşekkür ederiz :rendeer: Emrah gelsin o da bişeyler yazıcaktır zaten

Moderatör (forrap)
Hayırlı tezkereler Extrema..
Tuem,Allah kavuştursun..

Askerden 1,5 ay önce gelmiş biri olarak tek tavsiyem hiç bir tavsiyeyi dinleyip başını boşuna şişirmemen.Hele ki 20 yıl önce askerlik yapmış insanların verdiği önerileri..Askerlik o kadar çeşitli birşey ki..Gidince daha da iyi anlayacaksın,şans faktörü anlatılanlardan daha önemli.Havacı olmak rahattır,amacın rahat olmaksa.
Ben sana hiç bişey söylemiyorum,git ve gör.Vatan borcu kısmına fazla kasma kendini,fazla kasarsan benim gibi vatan kavramını farklı düşünmeye başlayarak dönebilirsin.
Ben barmen olarak yaptım,sen bakalım ne olarak yapacaksın :) Bizde dış birlik havacılar vardı,garson,kuaför vs.

Hayırlısıyla git gel,ne yaptığına kasma kendini,orası bambaşka bir dünya:wiinkk:

Moderatör
Ohhh be sonunda :p Emrah'ım hayırlı teskereler, kazasız belasız git kazasız belasız paşa paşa dön. ALLAH' da bir daha hiç ayırmasın ikinizi de :)

Hayırlı tezkereler Extrema..
Tuem,Allah kavuştursun..

Askerden 1,5 ay önce gelmiş biri olarak tek tavsiyem hiç bir tavsiyeyi dinleyip başını boşuna şişirmemen.Hele ki 20 yıl önce askerlik yapmış insanların verdiği önerileri..Askerlik o kadar çeşitli birşey ki..Gidince daha da iyi anlayacaksın,şans faktörü anlatılanlardan daha önemli.Havacı olmak rahattır,amacın rahat olmaksa.
Ben sana hiç bişey söylemiyorum,git ve gör.Vatan borcu kısmına fazla kasma kendini,fazla kasarsan benim gibi vatan kavramını farklı düşünmeye başlayarak dönebilirsin.
Ben barmen olarak yaptım,sen bakalım ne olarak yapacaksın :) Bizde dış birlik havacılar vardı,garson,kuaför vs.

Hayırlısıyla git gel,ne yaptığına kasma kendini,orası bambaşka bir dünya:wiinkk:

Teşekkür ederiz :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------

Ohhh be sonunda :p Emrah'ım hayırlı teskereler, kazasız belasız git kazasız belasız paşa paşa dön. ALLAH' da bir daha hiç ayırmasın ikinizi de :)

Bencede sonunda :) uzun zamandır bekliyoduk.Aminn ayırmasın hiç bütün sevenleri ayırmasın :)

Arkadaşımızdan haberleri ben veririm artık.Çünkü mt.net üyesi dostumuz artık bizlere emanet.Görev yaptığım birlikte artık sıkıldığında bizim azgın chopper GV650 yide veririm turlar:p bu kıyağıda kimseye yapmam.:mrgreen:

Hayırlı tezkereler.Benim de hayalimdir asker olursam ya havacı ya da denizci olmak.Allah paşa paşa dönmeyi nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar