Güç olmadı

Herkese selamlar..

Bir adet motosiklet ve bir adet ben ile aranıza katılmış bulunmaktayım..
Biraz geç olmakla birlikte motosikleti ha aldım ha alacağım ha şu model ha bu model derken tanışmayı unutmuşum..Forumdaki sohbetlerin ne derece sürükleyici olduğu tanışma mesajını geç yazmamdan anlaşılıyor herhalde :mrgreen:

Neyse tekrardan herkese merhabalar artık aranızda bir öğretmen de var.. :)

Bu resimlerin büyüğünü nasıl koyacağız yahu hala çözemedim :p

Son düzenleme:
Moderatör
Hoşgeldiniz hocam :)

Son düzenleme:
teşekkürler efenim.. şu resimleri büyük koyma olayı diyordum :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullanmanı dilerim.

imageshack us da resimleri upload ederken ilk sayfada resize image diye bir seçenek var.
onu işaretleyip 480 e 640 ı işaretliyorsun. sonra yükleme tamamlandığında linkler çıkıyor. yukardaki linkler değil de aşağıdaki likler içinden hotlink for forums 1 i seçiyorsun. yani alttaki üç linkin en üsttekini..

işlem tamam...

imageshack us da resimleri upload ederken ilk sayfada resize image diye bir seçenek var.
onu işaretleyip 480 e 640 ı işaretliyorsun. sonra yükleme tamamlandığında linkler çıkıyor. yukardaki linkler değil de aşağıdaki likler içinden hotlink for forums 1 i seçiyorsun. yani alttaki üç linkin en üsttekini..

işlem tamam...

Yuh yani bana imageshack i bin yıldır kullanıyorum vallahi hiç aşağı kaydırmamışım çubuğu :p

eyvallah

iyi dilekleri için herkese de eyvallah

Hoşgeldiniz.
Aynı hatayı bende yaptım. Üstünden 3 yıl geçti uyanmam uzun sürmüş baya. Bu saatten sonra da abes olur diye tanışma mesajı atmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar