Çok km yapan biriysen Cbr 250 daha iyi bir tercih olur. Saydıklarından daha uzun ömürlü bir motosiklet olduğu kesin.
Gt 250 R yanlış hatırlamıyorsam arka lastik 150/70 - 160/70 gibi bir şeydi, motosiklet arkadan muazzam duruyor. Tıpki bir 600 cc motosiklet gibi.
R 25 gösterge paneli çok kullanışlı ancak ben kullandığımda gerçekten titreşimden çok rahatsız oldum. ( Scooter kullanıcısının yorumudur. ) Arka lastik 140 /70 diye hatırlıyorum.
Gt 250 R da tek far mantığı olduğu için görüntü olarak çok çok güzel. R 25 de klasik Cbr 250 yeni kasada da olan tek farın yanma durumu, bu olay beni uyuz ediyor.
Gt 250 R ın arka kısmından tuhaf bir ses geliyor. Zincir desen değil böyle tuhaf bir sürtme sesi gibi ( belki benim kullandığımda vardı bilmiyorum. ) Tekerlek arası mesafe 1435 mm / R 25 e uzun derler ama tekerlek arası mesafe 1.380 mm
Gt 250 R ı sürmek biraz daha zor gelmişti bana, belki de boyum ile alakalıdır ( 1.74 ) yatıp kullandım neredeyse.
R25 tam benim boyuma göreydi, kullanımı daha rahat ama hissi daha zayıftı.
Bu kadar yazdım ama Racing işinden çok anlamam

Sadece Gt 250 R ı kullandığımda aldığım his çok güzeldi. Bir tane hobi olarak alıp koyayım bile dedim. R 25'e bunu demedim.