koçum ozaman bozulmuş o düğmen :cat: bak kızlar bile biliyor ne işe yaradığını mz de yokmu o düğmedenarkadaşım bilmemek ayıp değil insanca bir şey soruyoruz cevaplara bakın sellektör yapmıyor ayrıca denedik
bu forumda bazı arkadaşlar kendilerini gerçekten çok zeki zannediyorlar.bi alaycı tavırlar bi bilmişlik ben olmuşumculuk filan.adam insan gibi sormuş
olamazmı yani bilmiyor olabilir çok normal.yok Images can be closer than they appear yok bilmem ne vs.sen acaba orda yazanın türkçe tam anlamını biliyormusun derler adama?yapmayın böyle ya!!
arkadaşım o düğme uzunları devreye sokar bırakır.hızlı selöktör yani.mz lerde yok bilmemen normal.
Herkes ne kadarda yardımsever kesildi birden ya. Kimseye bişey diyen olmadı, hemen kaplan kesilmeden önce sakin olmayı deneyin biraz.. :bounce: Kimseye ukalalık falan da yapılmadı ayrıca, şaka yapalım dedik de anlayana işte....
bunun yardımseverlik yada kaplan kesilmeyle alakası yok.ayrıca şaka
yapmakla ukalalık yapmak arasında ince bir çizgi var dikkatli olmak lazım ama
anlayana işte:bounce:
Herkes ne kadarda yardımsever kesildi birden ya. Kimseye bişey diyen olmadı, hemen kaplan kesilmeden önce sakin olmayı deneyin biraz.. :bounce: Kimseye ukalalık falan da yapılmadı ayrıca, şaka yapalım dedik de anlayana işte....
arkadaşlar benim motorunda gidonun üstünde 1 adet sol-1 adet sağda olmak üzere 2 ayna var. Bunlar ne işe yarıyor acaba?.. Kullanma klavuzunada baktım, göremedim. Üzerinde de gavurca "Images can be closer than they appear" yazıyor. :silent:
Acaba saçları falan yapmak için mi?..
koçum ozaman bozulmuş o düğmen :cat: bak kızlar bile biliyor ne işe yaradığını mz de yokmu o düğmeden
HAKLISIN KARDESIM sozum meclısten dısarı ama bazı arkadaslar cok kustahca cevaplar verebılıyorr:. buna maruz kalanlarda emınım topıc acmaya korkuyolardır.motoru herkes anasının karnında tanımadı herkes deneme yanılma vs. yontemlere tanıdı:farao: o yuzden burada bırbırımızı alaycı bı tavırla elestırmek bole sevıyelı bı sıtede bızlere hıc ama hıc yakısmıyo :cat:
bu forumda bazı arkadaşlar kendilerini gerçekten çok zeki zannediyorlar.bi alaycı tavırlar bi bilmişlik ben olmuşumculuk filan.adam insan gibi sormuş
olamazmı yani bilmiyor olabilir çok normal.yok Images can be closer than they appear yok bilmem ne vs.sen acaba orda yazanın türkçe tam anlamını biliyormusun derler adama?yapmayın böyle ya!!
arkadaşım o düğme uzunları devreye sokar bırakır.hızlı selöktör yani.mz lerde yok bilmemen normal.
benimkinde var ama? acaba daha farklı bişi mi?