Gt250r tekleme sorunu

S.a arkadaşlar yeni gt250r aldım herşeyinden memnunum ama yüksek devirlerde yani 6000 7000 gibi devir aralığında tekleme yapıyor motor 2. El sizce sorun ne olabilir teklemesine rağmen 150 gitti sorun olmasa 160 170Diyecek çok güzel makine tavsiye ederim herkese

bu motorlar kaçta redline giriyor bilmiyorum ama çok zorladığında krankı eline veriyo v tipi motor var üzerinde birde motorda devir kesici yok...bilgin olsun...kazasız belasız motorunda hayırlı olsun :rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
5000-6000 devir arasında, cdi ünitesinin yazılımındaki bir hatadan kaynaklı yetersiz ateşleme yapıyor eski modelleri.
bu motorla 150 kmh nin üstüne çıkmamaya gayret et, krankı eline alırsın :)

Bu sorun düzelmezmi ilk aldığımda böyle değildi kesintisiz hızlanıyordu karbüratöre pislik falan mi kaçtı yoksa buji mi bitiyor anlamadım bu beyin değişir mi yoksa yeniden mi programlanacak

Hissedilir derecede mi tekliyor yoksa sadece o devir araLığında bir kereye mahsus hafif bir tekleme mi var ?

Bu motorlar tam 158-160 ile redline giriyor...Zaten 150 den snra tık tık yavasca hızlanıyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o tipe o hız az ya:S

hava filtresini temizlemen gerekiyor diye düşünüyorum...aynısı arkadaşımın makinada olmuştu filtreyi temizledik sorun bitti

ya honda cbr 125 likte ek şeyler yapılınca 140 khm ye kadar çıkıyor bu motorlar 250 lik çift silindir neden bu hızlarda redline giriyor ve son hızı bu kadar

arkadaşlar beğenmiyorsanız almassınız.alanın, bindiği motorada dil uzatmassınz olur biter.
ayrıca makinanın markası honda değil kalite olarak.ama o kadarda kazık ve kız motoru değil.2 silindir v 250 cc motor ne ses bekliyosn.
ben bi arkadaşta görmüştüm eğsozu çatlamış.idarelik ucuz bişy takmış ses chopper kadar olmasada benziyodu.kötüydü.onun dışındaki 250r orjı yada tıger eğsozların chopper a benzediğini duymamştım.teşk.

her gülün ayrı bir dikeni var. her insanın bile öyle değilmi?
ne kadar ekmek o kadar köfte . 5000 lira daha verir beğenmeyen kawasaki 250 alır. gibi gibi gibi. aylardır yıllardır aynı tartışmalar. sıkılmadınız mı :)

sübap ayarı yaptır + buji yenile. + kış için 10w40 yağ koy. mümkünse tam sentetik olsun. hava ve yakıt filtresini temizle. lastik basınçlarını düzelt, yanak vermesin. arka süspansiyonu en serte getir (unutma ki motor hızlandıkça ön kalkar, bunu engellersen daha fazla hız elde edersin). bir de motorun üstüne yat, rüzgarı arkana al ve eğimli yolda sür. yalnız dikkat et, motorun sesini sürekli dinle. krank kırıp kaza yapan çok duydum.
kazasız sürüşler.

teklemeyi en çok sübap ayarı kaçtığında ve buji bitmeye yaklaştığında yapar. tercihen iridyum buji kullanırsan daha uzun ömürlü olur ve yüksek performans alırsın.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2500 kağıt veririm :mrgreen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar