Gt 250r kullanıcılarına duyuru

GT 250R KULLANICILARINA DUYURU

Sayın müşterimiz,

Almış olduğunuz ürün kadar almış olduğunuz ürüne her zaman destek. Alabileceğiniz güçlü bir şirketin varlığı da önemlidir.

Biz S&T Kanuni ailesi olarak her zaman olduğu gibi sattığımız ürünlere destek vermeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda ekte listede motor ve şase numarası yazılı olan S&T Kanuni GT 250R model motosikletlerin iyileştirme kapsamında eksantrik zincir gergisinin değişmesi gerekmektedir.

Bu itibarla en yakın S&T Kanuni yetkili sevisine başvurarak eksantrik zincir gergisinin değiştirmenizin gerekliliğini önemle hatırlatır, motosikletinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Kuralkan Motorlu Araçlar Üretim San ve Dış Tic.A.Ş.

sadece GT250R için değil GT250 Naked Kullanıcıları içinde geçerli, ek listede motor ve şase numaraları mevcud, kullanıcılar ruhsatlarındaki bilgilerle karşılaştırarak bakabilirler, kuralkan garanti hizmetleride müşterilere telefon ile ulaşıyorlar, bilgi edinmek isteyenler için ilgilenen yetkili:
Figen hanım
e-mail: [email protected].
bilgi için tşk.ler...

güzel bi iş ama ben ekte birşey göremedim hangi şasi numaralı motorlar anlamadım bir listemi yayınlıyacaksınız yoksa her s&t 250r lar gelicekmi servise?

valla benıde aramıslardı st den ben dedım sattım motoru. alanın numarasını ıstedıler yoktu o an . aradım buldum sattıgım adamı aradım soledım ara st yı dedım sorun neymıs ogren dedım megersem buymus demek =) sattıgım adamda satılık ılanı vermıs zaten :D

GKN

600f lerde bile çıkmıştı bu sorun, duyarlılık önemli.. oldukça basit bi işlemle çözüşebilecek sıkıntı..

valla benıde aramıslardı st den ben dedım sattım motoru. alanın numarasını ıstedıler yoktu o an . aradım buldum sattıgım adamı aradım soledım ara st yı dedım sorun neymıs ogren dedım megersem buymus demek =) sattıgım adamda satılık ılanı vermıs zaten :D

ateşten gömlek makina sen bile bu cüsseyle taşıyamadın ya sorumluluğu hayret...:p

cağatay Kanuni sitesinde şasi nolar verilmiş...:cat:

dediğim gibi amac çamur at izi kalsın:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 AM ----------

600f lerde bile çıkmıştı bu sorun, duyarlılık önemli.. oldukça basit bi işlemle çözüşebilecek sıkıntı..

GKN abi "çözüşebilecek" nasıl bir kelimedir...ayrışma gibi bir şey mi...:)

Gt 250r kullanıcılarına duyuru dıyınce bişi var sandım bende suna st desenıze kardesım hyosung zannettım bende yahuu nasıl camur atıyom ıyı mı :mrgreen::p

Gt 250r kullanıcılarına duyuru dıyınce bişi var sandım bende suna st desenıze kardesım hyosung zannettım bende yahuu nasıl camur atıyom ıyı mı :mrgreen::p

ülen kokoro bak krankı eline alıpta burada paylaşmazsan mahşerde iki elim yakanda olur...:cherry:

valla kanka o kadar da basıyorum ama bişi olmuyor acaba 165 in ustune cıkmıyorum ondan olabılırmı napalım baba parası ıle almadık zorlayamıyoz bırıcık karakacanı adam olana o bılem cok :p bu arada 1500 lıraymıs krank muhabbetı bı ara sormustum

165 fazla kanka...aman diyim...peder seni vurur demedi demee...:pYuvacık dönüşü uzadın gittin terbiyesiz bunları unutmam ben he...insan bi el eder gider...

160 dan aşşaa sı kesmiyor kanka :mrgreen:

Aman el etmedim mı kanka valla unutmus olmalıyım kusuruma bakma

Valla motoru kullanmıyoz dıye kustu bıze karakacan aküsü bitmiş şarza verdik malum arabaya devam

arada bir cbf 150 ye uğra kanka benim top speed topacıma baktınmı...:p130 o da ıkınarak...bağırsakları yırtarak yani...

Onu bunu bilmem ; alacaksan ; 2007-2008 Model Hyosung Alacaksın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar