GT 250 R mı CBF 250 mi ?

Bi çoğunuz başlığı okuduğunda zaten bi sürü konu açıldı diyecek. Bi çoğunuz biri race diğeri naked diyecek.Ben baştan savunmamı yapayım çünkü çok kararsızım.
Bi çok başlık açıldı doğru ama hala kararsızım demekki istediğim cevapları bulamadım.Tarzları farklı evet ama ilerde race kullanmak istiyorum.Bu benim başlangıç motorum olucak.
Bu hafta içinde ikisinden birinde karar kılmam gerekiyor.CBF güzel motor arkadaşımın var ve kullandım.Ama Hyosung un da tipi çok güzel ve hakkındaki yorumlar olumlu.
Benim kafama takılan Hyosung alırsam satışta,yedek parçada, serviste bi problem yaşarmıyım.Honda alırsam keşke Hyosung alsamıydım dermiyim?

Lütfen yardımcı olun çok kararsızım. :salut:

İkisinide alırsan üzülcek haraket yapmazsın ben olsam racing olan hysoungu alırdım. Servis sorunu ve yedek parça sorunu olacağını zannetmiyorum.

arkadaşım kafanı karıştırmana gerek yok git al GT250 ni alanlar her açıdan memnun motordan daha fazla zihnini yorma!!!.......

Süper Moderatör (BBRR)
global motor markayı eline aldıktan sonra markanın görünümü değişti iddaa edeiyorumki yamahadan hondadan az motor değil...2 silindir ..bu yüzden beygir hesabında cbf ten daha fazla yakıyor ama bunu güç olarak size geri veriyor cbf 22 hp gt 250 29 hp ..arka disk fren gt 250 de..cbf te kampana.. heriki motorun kalıbını kıyaslarsak gt250 çok daha yapılı ..
gelelim cbf e kullananlar aynı noktada birleşiyo sağlam motor...
her iki motorunda avantaj ve dezavantajları var karar senin

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
peki cbf 250 nin 0-100 ivmelenmesi nasıldır, bileniniz var mı?
bir kaç yerde daha sordum ama tatmin edici bir cevap alamadım, ondan :)

valla dostum ben CBF 250 kullanıcısı olarak gt 250 derim ama cbf 250 de kötü deyil onun yedek parça servis alntajı nasıl bilmiyorum ama hondada hiç sorun yaşamazsın

2sini de yakından gordum inceledim ama surmedim. o yonde tecrübem yok.
farklı bir tarz motora binsem de gt250'nin cbf'ten birkaç kat daha havalı oldugunu ve üstündeyken kendini epey bir iyi hissetmeni saglayacagına eminim.

abijim hondanın kalitesi tabiki tartışılamaz.. ama ben şimdiye kadar hiç hyosungla ilgili sorun başlığı görmedim.. bu arada ilerde racing kullancam demişsin.. bence hyosung GT 250 R.. :cat:

bence hyosung ama burda mıllet o daha ıyı dıye degıl kımın neye karsı ılgısı varıse onu soyluyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende Hyosung var Arkadaşımda cbx twister

Eğer ileride daha büyük bir motor alacaksan Hyosung derim ama 10 yıl sorunsuz bineyim, istediğim parçayı 10 yıl sonra bile bulayım dersen Honda

Not: Arkadaş Hyosung almak için kendi motorunu satılığa çıkardı.

Zaten Hyosung ağır basıyodu ama satışta felan problem yaşarmıyım gibisinden korkum vardı ama görünen o ki satıştada problem yaşamıcaz.Bi aksilik olmazsa bu hafta içinde alıcam motoru.Cevaplarınız için teşekkürler :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
e hadi hayırlı olsun diyelim bizde ozaman.madem kararını verdin bize başka söz düşmez(düşsede zaten gt250 diycektim:) )
kazasız belasız içine sinerek güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

Hyosung'ı tercih ederdim. Teknolojik olarak ve kasa olarak çok daha üstün.

Hyo qoruntu ve quc acisindan cbf den daha iyi. Gt 250r kullaniyorum henuz bi sorunla karsilasmadim.

Bu arada hayirli olsun :)

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Bende Hyosung var Arkadaşımda cbx twister

Eğer ileride daha büyük bir motor alacaksan Hyosung derim ama 10 yıl sorunsuz bineyim, istediğim parçayı 10 yıl sonra bile bulayım dersen Honda

Not: Arkadaş Hyosung almak için kendi motorunu satılığa çıkardı.

evet o arkadaş benim.. gt 250r çok güzel duruyor gerçekten..doğrusunu söylemek gerekirse 2. el değerin de tereddütlerim var. twistere müşteri çok henüz fiyatta anlaşamadığım için satılmadı..
satınca ne alacağım: hyo gt 250r fiyat ve görünüş olarak olrak çok çekici.. ama şu aralar fazer düşünüyorum.
sonuçta eğer başlangıç motoru olarak düşünüyorsan sonuçta bu motoru satacaksın...honda twister başlangıç için çok iyi bir motor..satarken de sıkıntı çekmezsin.

burdizo' Alıntı:
eğer başlangıç motoru olarak düşünüyorsan sonuçta bu motoru satacaksın...honda twister başlangıç için çok iyi bir motor..satarken de sıkıntı çekmezsin.
Benimde aklımı kurcalayan nokta bu zaten.Ama Hyosungda tipi gözardı edilemeyecek kadar güzel.

teknik olarak hyosung daha üstün. ayrıca görüntü de daha güzel.

hondanın avantajlı olduğu nokta servis yedek parça garantisinin yıllar boyu kanıtlanmış olması.

bulunduğun yerde hyosung servisi varsa bence hondayı alman için neden yok :)

ya birde Hyosung'ın 250'Lik naked modeli var. Bence onada göz atmalısın. GT250'nin çıplak hali sanırım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar