- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Gt 250 r marka motosikletimi yaklaşık 2,5 ay önce garaja kaldırmıştım. 2,5 ay içinde sadece 1 kez olduğu yerde çalıştırdım. Dün motoru tekrar çalıştırmak istediğimde ilk seferde sıkıntısız bir şekilde çalıştırdım. 2 dakika motor çalışır vaziyette bekledi. Daha sonra kapattım bir daha çalıştırmak istediğimde motor çalışmadı. Marşa basıyorum bildiğimiz marş sesi çıkıyordu daha sonra o seste azaldı hatta gitti. Sadece marşa bastığımda hortum içinde bir sıvı gider gibi ses geliyor. Belki yardımcı olur;
- Motoru kaldırmadan önce kullandığımda son zamanlarda kırmızı ışıkta falan motor boştayken falan stop edebiliyordu.
- 2010 model olduğu için akü değişimi yapılmadı.
- Bujiler geçtiğimiz sezon takıldı.
- Motor içinde az da olsa benzin var (Benzin pisliğinden falan olur derseniz.)
- Korna gür bir şekile çalışıyor. Marşa BASMADIĞIM sürece ışıklar net ancak elim marşa olduğu sürece bayağı azalıyor ve gt 250 r daki dijital ekran görüntüsü tamamen gidip gidip geliyor Video eklesem daha iyi yardımcı olursunuz ancak kamera temin edemedim. Bir ön bilgi almak istedim.
(Not: Anahtarı takıp çevirdikten sonra her şey yolunda. İbre hareketlenip tekrar sıfıra iniyor. Her zaman ki gibi Enjeksiyon ışığı başta yanıp hemen sönüyor. Ama iş marşa geldi mi iş değişiyor.) Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
- Motoru kaldırmadan önce kullandığımda son zamanlarda kırmızı ışıkta falan motor boştayken falan stop edebiliyordu.
- 2010 model olduğu için akü değişimi yapılmadı.
- Bujiler geçtiğimiz sezon takıldı.
- Motor içinde az da olsa benzin var (Benzin pisliğinden falan olur derseniz.)
- Korna gür bir şekile çalışıyor. Marşa BASMADIĞIM sürece ışıklar net ancak elim marşa olduğu sürece bayağı azalıyor ve gt 250 r daki dijital ekran görüntüsü tamamen gidip gidip geliyor Video eklesem daha iyi yardımcı olursunuz ancak kamera temin edemedim. Bir ön bilgi almak istedim.
(Not: Anahtarı takıp çevirdikten sonra her şey yolunda. İbre hareketlenip tekrar sıfıra iniyor. Her zaman ki gibi Enjeksiyon ışığı başta yanıp hemen sönüyor. Ama iş marşa geldi mi iş değişiyor.) Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.