Gt 250 Comet'e alternatif ön far takılabilir mi?

Arkadaşlar merhaba,

Hyosung Gt250 Comet'e farklı bir ön far taktırmak istiyorum. Şu Triumph Speed Triple'ların farları gibi yanyana 2 adet duran farlar çok hoşuma gidiyor.

Daha farklı farlarda olabilir, aklımdaki şimdilik bu tip bir far. Bu tarz farlar satan siteler var mı? Aradım ancak bulamadım.

Herhangi farklı bir motorun farı (aklımdaki triumph speed triple) revize edilerek Gt250'ye takılabilir mi? Triumph'un farının pahalı olduğunu düşünerek, bu tarz farklı farları nereden bulabilirim?

Saygılar.

acerbis yada highwayhawk ın sitelerini ziyaret etmeni öneririm.

acerbis güzel duruyor bende bir ara gt650comete takmıştım sonra aydınlatması zayıf geldi diye çıkarttım

Gt250 Comet gıden Far budur arkadaslar baskada tanımam

1929.jpg

Ama dedıgınız gıbı aydınlatması o ufak camlarla zor olabılır ?? Merceklı mı onlar ??

Son düzenleme:

asm

Şayet bende Comet olsa idi.

Benim ufaklığın farından bir farı Comet'e adapte etmiş idim muhtemelen.

16092007850nk4.jpg

Şöyle hafiften bir GSR havası olurdu.

Tabi bu biraz tadilat gerektirebilir.

Ben de speed triple'ın farlarının çok yakışacağını düşünüyorum. Peki e-bay'dan alsak takılabilir mi?

Orjinal gibi durması çok önemli, hani orayı burayı kesip biçtirmekte görüntüyü bozar diye düşünüyorum.

Ben de speed triple'ın farlarının çok yakışacağını düşünüyorum. Peki e-bay'dan alsak takılabilir mi?

Orjinal gibi durması çok önemli, hani orayı burayı kesip biçtirmekte görüntüyü bozar diye düşünüyorum.

Bende o Fardan nefret edıyorum "bana göre" iğrenç bir far tabıkı zevkler tartısılmaz ama "bana gore" mahveder motoru gıbı geliyorr...

acerbis yada highwayhawk ın sitelerini ziyaret etmeni öneririm.

Teşekkürler,

Highwayhawk'ta electric bölümü yanılmıyorsum. Adam akıllı far bulamadım orada malesef triumph'unki gibi çiftlii olsa mükemmel olacak...

ebay'da buldum triumph farı, comet'e takılırken sorun olur mu sizce arkadaşlar?

Son düzenleme:
Gt250 Comet gıden Far budur arkadaslar baskada tanımam

1929.jpg

Ama dedıgınız gıbı aydınlatması o ufak camlarla zor olabılır ?? Merceklı mı onlar ??

Bu far bencede çok güzel durmuyor.Keşke cometide yuvarlak far yerine kawazakilerdeki hafif meyilli falradan kullansalar.Fakat bir sorum olacak bu çiftli olan fardan takınca ki eğer ercekliyse ozaman zenon daha uygun olur bu fara.Birde XEnon takarsan tadından yenmez gibi :)

Valla 2 tane yuvarlak ogle far bulup ımalatını kendınde yapabılırsın ılla hazır olmasına gerek yok diyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar