gt 170r kafa değisimi?

Selam gecenlerde aldigim gt 170r modelinin kafasi cok sallandigi icin on fari yan panelleri gt 170 modelininki ile degistirmek istiyorum bu motorlari kullanan arkadaslar bu islemde bi uyumsuzluk olurmu iki motorda birbirinin kopyası zaten dusuncelerinizi bekliyorum saygilar

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------

Servise sordum oluyormuş

ikisi arasında değişik olan tek şey kafa zaten olmaz birşey ama sağlam bağlat zırıldar durur yoksa. baştan keşke 170 alaydın daha iyiydi yok yere masraf.

250 tl masraf olacak nerden bileyim kafa sallayacaģini simdi ben bu islemi yapsam benim motor gt 170 mi olacak sezgin hocam bağlanti sorunu cikarmi

250 tl masraf olacak nerden bileyim kafa sallayacaģini simdi ben bu islemi yapsam benim motor gt 170 mi olacak sezgin hocam bağlanti sorunu cikarmi

açıkçası incelemedim r modelini ama aradaki tek fark kafa geri kalan aynı o yuzden bağlantı sorunu olacagını sanmıyorum. ama şu var iki grenaj için şase de bağlantı noktası farklı açılarda ise sıkıntı olabilir. biraz bekle detay bakalım ondan sonra yap pişman olma

Depo altindaki grenaj bağlantılarıda ayni onu inceledim göstergeyi tam cozemedim daha

açıkçası incelemedim r modelini ama aradaki tek fark kafa geri kalan aynı o yuzden bağlantı sorunu olacagını sanmıyorum. ama şu var iki grenaj için şase de bağlantı noktası farklı açılarda ise sıkıntı olabilir. biraz bekle detay bakalım ondan sonra yap pişman olma

Sezgin hocam dün bi ustaya gittim saseye demir kaynatip far ve gostergeyi saglamlastiracagim dedi bakalim nasil olacak

dediğim gibi yuvalar uymuyorsa yapılacak olan o ama temiz işçilikten eminsen yaptır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar