güzel resimler paylaşım için tşk.
Predator[23rd] senin şu z750 testi ne oldu:silent::cherry:
yarin (persembe - hava izin verirse, buralar bugünlerde biraz garip ...), saat 14:00 - 18:00 arasi asagi yukari 150km'lik bir program planladik. resim felan da cekecegiz. Üc kisiyiz ve Hornet 600, Z 750 ile Versys test drive edecegiz - ancak Versys'i kullanmayi düsünmüyorum.
cuma günü resimleri ve testi yazarim. dikkat etmek istedigim konular:
- oturma pozisyonu (benim 168cm ile geri itmek nasil oluyormus bakalim)
- motor performansi
- viraj performansi
- ses ve görünüs
sizlerin özellikle dikkat etmemi istediginiz birsey var mi?
kullanım kolaylığı ...
yarin (persembe - hava izin verirse, buralar bugünlerde biraz garip ...), saat 14:00 - 18:00 arasi asagi yukari 150km'lik bir program planladik. resim felan da cekecegiz. Üc kisiyiz ve Hornet 600, Z 750 ile Versys test drive edecegiz - ancak Versys'i kullanmayi düsünmüyorum.
cuma günü resimleri ve testi yazarim. dikkat etmek istedigim konular:
- oturma pozisyonu (benim 168cm ile geri itmek nasil oluyormus bakalim)
- motor performansi
- viraj performansi
- ses ve görünüs
sizlerin özellikle dikkat etmemi istediginiz birsey var mi?
evet var
Motoru test ederken ağırlığını göz önüne alırsan sevinimirm.. 2007 kasalar 203 kg bu ağırlı motorun performansını nasıl etkiliyor.:silent:
Bu arada yakıt tüketiminede dikkat edersen sevinirim.![]()
nasil yani? bundan ne anliyorsun?
2006 modelleri daha hafif olmadigindan ve ben onlari hic kullanmadigim icin karsilastiramiyacagim. ama genel olarak hornet600 - z750 performans karsilastirmasi yapabilirim.
yakit tüketimini izlemek icin 150km'den fazla yol yapmak lazim. bizim sectigimiz yol ayrica cok virajli ve yüksek tempolu bir rota - yani yakit tüketimi 7-7.5 litre/100km cikarsa sasirmayacagim. bekledigimden az cikarsa belirtirim ...
rotamiz ( gittigimiz yoldan geri dönecegiz...). "hybrid" olarak bakarsaniz biraz daha eglenceli olur ...
http://maps.google.com/maps?f=d&hl=...9112,16.206207&spn=0.442,1.2854&t=h&z=10&om=1
Aslında bu kişiye göre değişir ama ben genel olarak rahat bir kullanıma mı sahip? yoksa daha büyük tecrübe isteyen bir kullanıma mı sahip onu merak etmiştim..![]()
Ağırlık konusunda 2006 ile karşılaştırmanı kastetmemiştim.
203 kilo bana biraz fazla gibi geldi.
Bu kilo sürüş esnasında rahatsız diyor mu?
yani 203 kilo bana biraz fazla gibi geldi:silent: