GSX R125

Aradım sordum kapora verdiğim tarihten itibaren 1 ay içinde 0 km 2017 hrc getiriyorlar :) gsx aşar beni

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

Eskişehirde en rahat servis ve parça hondada karenaj fiyatlarıda diğerlerine göre uygun benim gözümde

125 cc motorla, 100k km yol yapmak öyle mi?

dostum nufus cüzdanında isim olan hanede "sabır taşı" yazması gerek bu söylediğini yapman için. daha inanılır hedefler koy bence kendine. önce kendin inan. başkasının inanmasına gerek yok.

şahsi olarak, 125 cc ile başladım. bu arada motor 26 yaşındaydı :) titreşimden ölüyordum :) 5.000 km sonra 250 lik bir motor aldım. bir 5.000 de onunla yaptım neredeyse (19 yaşında ikinci motor:)) şimdi biraz daha büyük bir şey bakıyorum.

100.000 km ufak hacim tek silindir motorla çok zor bir hedef haberin olsun dostum.

Hedefim o gittiği kadar ben sezonluk alıp satmıcam :) sonuçta imkansız değil :)

Şahsen benim motosiklet almak istememden asıl sebep şehirlerarası da yol gidebilmek ve gezmek. O yüzden 250cc bandına bakıyorum şu an. Ama sıfır alamayacak olmak da canımı sıkıyor açıkçası. Yoksa bir Cbr250 ya da bir R25 ile bi ömür de geçirebilirim(Motor ömrü bittiğinde aynısından yeni bir tane daha aldığımı varsayarak) O yüzden bu tip kararlar öznel oluyor. Yine de ben de 125 cc den 1 sezonda olmasa bile 2 sezonda sıkılma ihtimalinizin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Siz yapmayın bari.Hala cc diyenler mi var içimizde yahu.O mantıkla bakarsak cbr500 500cc r25 250 cc hadi son hızlarını bir karşılaştıralım.Yada dominar 400 cc r25 250 cc hadi yine karşılaştıralım.Bırakalım bu cc büyükmüş küçükmüş muhabbetini ya.
onu niye yazdim cunku vergi orani farki ve buyuk motor olmasindan mutevellit bir maaliyet hesabi farki var. yoksa mevzu salt cc degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar