Gsx-r 600 cbr 600 rr

Motosikleti
Cbr 650F
Bi arkadaşta gsx r var diyor ki çok rahatsız öyle böyle honda cbr ama çok rahat felan.

bende hep 600 cbr kiraladım ve bi 3000 km felan kullandım aslında bana o kadar da rahat gelmiyo aslında.

neyse bugün bi 10 km felan gsx r kullandım ama sanki bi chopper gibi geldi bana acayip rahat geldi nedense.

bundan bi 6 ay önce birisi söylemişti sen suzukiye binsen bi daha bırakmazsın hondadan daha rahat şimdi hangisi doğru söylüyo anlamadım :D ama bana suzuki baya rahat geldi yahu :)

bide not arkanızda yolcu taşıyacaksanız bu motoru tavsiye etmem arkadaki çok rahatsız oluyo :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kawasaki Zx6R hepsinden daha iyidir.

zx6R mı hepsinden iyi.? CBR 600 RR Limited edition yada movistar'den şaşmam rahatlık konusunda. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Performans olarak diyorum. :)

zx6R mı hepsinden iyi.? CBR 600 RR Limited edition yada movistar'den şaşmam rahatlık konusunda. :)

ikisinide kullandın mı da böyle söylüyosun yoksa şahşah lı rengarenk grenajlarından dolayımı bunu soyluyosun :) Demekki ben benim motoru maviye boyasam cok rahat olacak :queen::queen::queen:

Honda yada Yamaha harici motor alınca önüne gelen her marka logosunu armasını motorundan söken yurdum insanının CBR 600RR movistar modelini beğenmesi çok şaşırtıcı. Ben o motoru alsam bütün etiketlerini sökerim olmadı maviye boyarım :queen:

Motosikleti
Cbr 650F
Nasıl yani movistar ya da limited edition olunca , tricolordan yada siyahtan ,kırmızıdan daha mı rahat oluyor :)

limited edition 3 defa kiraladım ama suzuki çok çok çok daha rahattı

performans demiyorum bakın sürüş rahatlığından bahsediyorum

2 motoruda kullanan yok galiba

kawasaki demiyorum suzuki gsx ve honda cbr ile alakalı merak ediyorum

bana söylenen farklı ama kullandığımda çok farklı idi.

gsx acayip rahattı sanki chopperdan inmiş gibi hiçbirşey yoktu çok rahat geldi

suzukiyi daha çok performansıyla duyuyoduk ama ilk defa daha rahat diyeni duydum o kadar fark olurmuki.hepsinde malum pozisyondayız

Motosikleti
Cbr 650F
ali daha önce sadece 1 arkadaştan duymuştum suzuki rahat diye.

sele rahatlığı demeyeyim gidon tutuş açısı felan yine yatıyorsun fakat gidon hondaya nazaran biraz daha ileride yatarken felan hondada ki gibi dar alan kalmıyo

bence laflara aldanmayıp bi sürmek lazım.

dediğim gibi 13 km sürdüm ama acayip rahat geldi. bunun üzerine bir dahaki kiralamamda suzuki denicem :) yada arkadaş arka sokakta arasıra verirse denerim :)

valla bu rahatlık konusu tartışılır. otomobil degilki şu nedendir denilsin. bence senin yaşadıgın psikolojik bir durum. honda herkeste var suzuki az kişide.

suzuki kötü diye degil aksine daha iyi ama sagolsun suzuki tr yüzünden türkiyede hak ettigi degeri bulamadı. bugün 0 km cbr600rr 27000 e satılırken gsx-r600 euo üzerinden satıldıgından yaklaşık 50000 tl aradaki fiyat farkını hiçbir teknoloji kapatamaz.

Motosikleti
Cbr 650F
fiyattır güçtür ızdır demiyorum :)

oturuş pozisyonudur felan acayip rahat geldi. pskolojik olduğunuda sanmıyorum aslında pek neyse benle aynı şeyi düşünene denk gelmedim hala :)

Konu ile hiçbir alakam yok ama FELON adlı kullanıcının imzası çok hoşuma gitti çok doğru bir laf :)

konuyu hortlatacam ama dun fuarda 5-6 farklı 600 luk modele oturdum, r6 almayı düşünüyordum ama baktım ki cidden pozisyon olarak çok rahatsız, ayakliklar baya bi geride kaldi, gidon çok asagida, 600rr nispeten daha iyi ayakliklar benim cbr250 ile aynı yerde gibi geldi, ancak yine bayagi eğilmek gerekiyo fakat gsxr600 gidon biraz yüksek ve sele de uzun daha rahat bi oturus sağlıyor, öyle hissettim.
fakat hepsinden ziyade cbr650f en rahati idi. hem oturus olarak fazla yatmadan rahatca gidonu tutabiliyosunuz hem de yüksek suratte yatmak istediginizde fazla iki buklum olmuyosunuz ve ondeki siperlik de gayet yeterli.
hem fiyat olarak da daha uygun sanırım cbr250 den sonra bi 650f alabilirim :)

konuyu hortlatacam ama dun fuarda 5-6 farklı 600 luk modele oturdum, r6 almayı düşünüyordum ama baktım ki cidden pozisyon olarak çok rahatsız, ayakliklar baya bi geride kaldi, gidon çok asagida, 600rr nispeten daha iyi ayakliklar benim cbr250 ile aynı yerde gibi geldi, ancak yine bayagi eğilmek gerekiyo fakat gsxr600 gidon biraz yüksek ve sele de uzun daha rahat bi oturus sağlıyor, öyle hissettim.
fakat hepsinden ziyade cbr650f en rahati idi. hem oturus olarak fazla yatmadan rahatca gidonu tutabiliyosunuz hem de yüksek suratte yatmak istediginizde fazla iki buklum olmuyosunuz ve ondeki siperlik de gayet yeterli.
hem fiyat olarak da daha uygun sanırım cbr250 den sonra bi 650f alabilirim :)

600rr 120 Beygir
650f 87 Beygir

Cbr 250'den sonra 120 beygir fazla gelecektir. Gerçi 87 beygirde az değil benim görüşüm bu yönde.

eskiymis ya la :)

Samet10 benden habersiz motora biniyosun bir de gelmiş foruma konu aciyosun :) benden kacamazsin :) Sorunun cevabına gelince ne kullansan bi hoşuna gidiyor neden acaba :)

Son düzenleme:
600rr 120 Beygir
650f 87 Beygir

Cbr 250'den sonra 120 beygir fazla gelecektir. Gerçi 87 beygirde az değil benim görüşüm bu yönde.

beygiri o kadar önemli değil sonuçta her gün 200 km/s+ hızla gitmicem, ikiside hemen hemen aynı torku üretiyor, şehiriçinde 600rr i her türlü tokatlarsin :)

Motosikleti
Cbr 650F
vay be :)

teee ne zaman açtığım konu :D koray cidden kaçmıyor senden de hani :)

benim kanımda at var galiba hacı :D beygirler görünce dayanamıyorum vuruyorum kırbacı çok hoşuma gidiyo :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar