GSR ile ege turu 1699 km

Güzel bir gezi olmuş,
Paylaşım için teşekkürler.
Adana' da olduğunuzda tanışabilseydik sevinirdim.
Hayırlısı olsun.
Keyifli nice gezilere.

Güzel bir gezi olmuş,
Adana' da olduğunuzda tanışabilseydik sevinirdim.
Hayırlısı olsun.
Keyifli nice gezilere.
teşekkürler .umarım birgün tanışırız hocam.adana motorsiklet gururbuna dahil değil misiniz?onlar da çok güzel geziler yapıyorlar.arada butarafa da geliyorlar onlarla gelseniz hem buraları gezmiş olursunuz hem de tanışırız belki bu vesileyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------

teşekkürler .umarım birgün tanışırız hocam.adana motorsiklet gururbuna dahil değil misiniz?onlar da çok güzel geziler yapıyorlar.arada butarafa da geliyorlar onlarla gelseniz hem buraları gezmiş olursunuz hem de tanışırız belki bu vesileyle

teşekkür ederim abicim .saygılar :bounce:

Ören-Akyaka arasındaki o muhteşem yolu seçmeniz güzel olmuş. Profilimdeki resimde o yolda çekilmiş bir resim :):)

Bende Ören'de yaşıyorum.

Motosiklet bakımı için Marmaris'e gidiyorum ve şu yoldaki sürüş zevkini başka hiçbir yolda alamıyorum. Geziniz güzel olmuş....

Süper bir gezi olmuş. Böyle güzel bir gezi eşli olarak benim başıma :p

Ören-Akyaka arasındaki o muhteşem yolu seçmeniz güzel olmuş. Profilimdeki resimde o yolda çekilmiş bir resim :):)

Bende Ören'de yaşıyorum.

Motosiklet bakımı için Marmaris'e gidiyorum ve şu yoldaki sürüş zevkini başka hiçbir yolda alamıyorum. Geziniz güzel olmuş....
oraların güzelliği hala gözlerimin önünden gitmiyor .çok güzel yerde yaşıyorsun kıymetini bil.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:24 ----------

Süper bir gezi olmuş. Böyle güzel bir gezi eşli olarak benim başıma :p

inşallah hocam inşallah Allah gönlünüze göre versin :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar