nasip kısmet diyelim zamanım olursa neden olmasınway way way abisi yine canlandırmışın forumuçok güzel bi gezi olmuş diğer gezilerin gibi bunuda keyifle takip ettim ve çok açıklayıcı bi şekilde anlatmışsın.:cat:
umarım seneye beraber gideriz d.bakırdan kardeşinle yolculuk yaparsın demi abicim :cherry:
teşekkür ederim sağolunhocam elinize yüreğinize sağlık mükemmel bi gezi olmuşinsanın hayat arkadaşının da bu şekilde motora gönül verip gezmesi çok güzel
gerçekten
teşekkürler :bounce:güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık.
gerçekden mükemmel bir gezi olmuş ve çok uyumlu bir çiftsiniz ruh eşi uyumu bu olsa gerek gezilerinizin devmını bekliyoruz..bu arada birdahaki sefere izmire yolunuz düşerse görüşürüz umarım
bide merak ettim 110 120 ile seyir demişiniz radar sorun oldumu hiç ceza felan yazıldımı..
![]()
gercekten egenin tadini cikarmisin tebrik ederim:cat:
teşekkürler...valla pide öyle lezzetli ve karnım öyle acıkmıştı ki hiç sağıma soluma bakmadan bitiriverdim :mrgreen:http://imageshack.us/a/img689/3509/itgj.jpg gezi şahane olmuşta şu pideden bizede vereydin az![]()
eyvallah dostum biz de böyle güzel ve teşvik edici msjlarla onure oluyoruzöncelikle kazasız belasız olduğu için, sonra da epeyce yol (görüntüler harika), bol keyif, bir can dostu; 10 numara olmuş.
eyvallah kamil'cim bu arada sen de aramıza hoşgeldinçok güzel gezi olmus abi emeğine tekerine saglık :mrgreen:
sağolun hocam beyendiğinize sevindim :bounce:harika gezi harika fotolar...yengemede helal olsun...gsr 600 artcısı olmak her babayiğidin harcı değil...benim memleketleri dolaşmışın..uşak salihli izmir falan...süperdi...:thumleft:
gezi yazımı keyifli bulduğunuza sevindim :bounce:iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler :king:böyle keyifli bir yazısı okumayalı uzun zaman olmuştu:cat: çok harika bir aile tablosu çizmişsiniz ayrıca..tebrikler...:rendeer:tekeriniz düz bassın yolunuz açık olsun.....
bilader ellerine sağlık cok güzel kareler. allah senden razı olsun herkez motorcu olabileceğini gösterdin yüce rabbim mutluluğunuzu daim etsin. bende nasip olursa eşimle böyle bir gezi düşünüyorum. inşallah
gerçekten çok güzel bir gezi olmuş gezip görmek kadar güzel birşey yok bu hayatta tebrik ederim sizi...