GSR 600 ve akü

olayın özeti şudur ki; 2006 model 21.000 km de Suzuki GSR 600 sahibiyim. Kış koşulları, lastik sorunu ve mali problemlerden dolayı motoru 3-4 ay kadar arka teker ve ön teker sehpası üzerinde bekletmem gerekiyor. bu bekleme esnasında akü kutup başlarını sökmemde bir sakınca olabilir mi? yada akünün bitmemesi için ne tavsiye edersiniz.
şimdiden teşekkürler. :)

Aküyü söküp evde oda sıcaklığında koruman daha iyi olur.hatta ayda bir azcık şarz ettirmen daha iyi sonuç verir.

benim sorum motor beyninde bi sorun olmaması. malum beyinsiz hale gelmemesi. sorun olmaz dimi? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akün eski değilse bi sorun olmaz...
ben askara giderken 3 ay yattı motor ve kutup baslarıda takılıydı...( sen sök) ve kömürlükte 3 ay yattı motor..teskereye geldim hala cap canlı duruyordu...motorla biraz gez dolas farları falan kapat aküya iyice sarj et sök al odanın bi kösesine koy...hiç bisey olmaz...

neden olsun ki?Hiç bir şey olmaz merak etme:)
motosiklet fabrikadan çıktıktan sonra satılana kadar aylarca kutup başları takılı olmadan duruyor zaten.

Son düzenleme:
ok üstad. saolasın. geçenlerde elcik ısıtması açık unutmuşum akü ilk zararını gördü zaten. daha fazla zorlamaya gerek yok. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ok üstad. saolasın. geçenlerde elcik ısıtması açık unutmuşum akü ilk zararını gördü zaten. daha fazla zorlamaya gerek yok. :)
Piyasada 15-20 TL ya adaptör büyüklüğünde düşük güçlü akü şarj cihazları var, bağlarsan akün sağlam kalır.
Ben kullanıyorum.
Bu da BMW nin orijinal cihazı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar