GSR 600 için ekzoz ve sinyal üretimi.(Resimli-Videolu)

Harika bi tasarım olmuş ya :cyclopsan
Harbiden 10 Numara bi fikir... :queen:
Zaten motorun tasarımı harika, bi de bu modifikasyon sonrası aşık olmamak elde değil :rendeer:

BEnce çok yaratıcı bir fikir olmuş polisaj da gayet mukemmel...

harika...

:cat:

Mersin İl Temsilcisi
emeğpine sağlık.... birazcık custom olmuş, iyi olmuş...

Bu kadar kişi beğenmiş ama ben ayrı bir sınıf olduğumdan galiba:) beğenmedim.Orjinal hali kuyruk altı eksozlar bence daha güzel duruyor.Yapılan eksozda bence pek estetik değil.Böyle uğraşacağına orjinal yandan çıkış eksozlu bir suzuki alsa daha iyi olabilirmiş.Tabi herkesin kendi zevki.Zevkler tartışılmaz.

vayy yiğidim ağzının dadını biliyon...Kurşunlu'yada gidelim...yav işin gücün yoksa bir ara SARD harabelerine gitsene...orda motor ve tarihi eserlerle birlikte güzel bir kadraj yakalarsın...

yaw bi hsonu gel yegenimi al gel size bi yer ayarlayak kurşunlu da kalaım ordan sart a giderim. Asil var bizim babası müze mdürü dü. o cok iyi sart harabelerini gezdirir bizi.ne dion kanka....

harika bir çalışma ve eskisinden daha güzel olmuş emeğinize sağlık :cat:

adam hakkaen güzel yapmış ya helal olsun..ses falanda güzel bi boğuk ama tok harbi bravo
bende benim fazere yandan egzoz yapayım mı şimdi:p

eline saglık abi böle bi ekzoz replicaya (emrah'a) da lazım handa civic ekzozu var aprilla rs50 de cok pis ses yapıyo :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o egzos adama altı beygir veriyo ben yapacam aynısından :queen:

yapa begenince ben birşey diyemem ama ben olsam teneke koymam o motora tabi bu benim şahsi görüşüm haricinde sinyal v.s süper olmuş..

mete_han abi çalmışın çırpmışın ama işini de bilion haaa:queen:Neyi çalcağını iyi biliyon valla.Teşekkürler abi,operasyonu yapan abiyede başarılarının devamını diliyorum süper olmuş:)

o egzos adama altı beygir veriyo ben yapacam aynısından :queen:

Motorun önemli bazı parçaları orijinal egzos direnci için tasarlanmıştır, mesela silindir kapağı ve valvler. Böyle rastgele bir tasarımla ciddi parametreleri değiştirmiş olur ve motorun ömrünü kısaltmış olursunuz.

mete_han abi çalmışın çırpmışın ama işini de bilion haaa:queen:Neyi çalcağını iyi biliyon valla.Teşekkürler abi,operasyonu yapan abiyede başarılarının devamını diliyorum süper olmuş:)

afiyet olsun...:p

Motorun önemli bazı parçaları orijinal egzos direnci için tasarlanmıştır, mesela silindir kapağı ve valvler. Böyle rastgele bir tasarımla ciddi parametreleri değiştirmiş olur ve motorun ömrünü kısaltmış olursunuz.

dostum anlamazlar direncten falan bizim gencler...anca 6 beygirin peşine düşüp ışık hızına çıkmayı heves ederler...

ışık hızına çıkan atın poku seyrek olurmuş...:queen:

ozaman performans icin uretilen tum parcalarin motora zararimi war?

Ciddi tuning firmalarının ürettiği egzos, ateşleme bilgisayarı eklentisi gibi parçalar mühendislik hesapları yapılarak tasarlanır, bunlarda sorun yok, veya minimal. Ama siz tasarlıyorsanız ve makine mühendisi değilseniz bu annenizi cerrah olmadan ameliyat etmeye benzer.

gerçekten orjinal olsa ancak bu kadar güzel olurdu.yapan arkadaşın ellerine sağlık.bide orjinal resmini koysaymış aradaki farkı daha iyi anlardık:cat:
mete_han abi bakta gör abi adamlar nasıl yapıyor senin gibi bidonla uğraşmıyolar:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar