GSM vergisini protesto 20 Ekim'de

Arkadaşlar uyumayın.. Diğer arkadaşlar verdikleri %66 vergiden memnunlar galiba ?

BoneXXX' Alıntı:
Gordum ben o hayvani gozlerimle! kamp yaparken gece tuvalete gidiyordum elimde kendisini aydinlatamayan bir fener onume bir cikti, dizlerimin bagi cozuldu aglicaktim nerdeyse:) Biraz fazla abarttim galiba:) Insanlara saldirmiyor damarina iyice basmazzsan.Resimde goruldugu gibi kocaman agzi var ondan canavar demisler sanirim.Sevimli bisi gibi duruyor ama sevmek icin elini uzatsan kol gider sanirim:) :cherry:

bonexxx abi hoşgeldin abi...seni yeni farkettim...ahmet saner abimi kesin tanıyorsun...karaçoban abim benim canımdır...

konuyla ilgisizliğime kusuruma bakmayın...ama ben bir koyunum...meee meee diye gezerim...çobanım devlet baba ne derse onu yaparım....etim yünüm sütüm devlet babaya fedadır...itiraz etmem...edemem...susarım...sustukça sıra bana gelir...

Ben de eyleme katılacağım arkadaşlar. Yalnız bu eyleme sabit ücretleri de dahil etsek olmaz mıydı. Devlet yanında bir de GSM şirketleri soyuyor bizi ya. Bir gün de onun için kapatalım.

ii de gunde kımbılır kac saat iş icabi telde konuşanlar var arkadaşlar ve oyle önemli şeyler içinde aranıyo ki insan bazen nasıl olurda teli kapatma fikri ii gelir anlamıyom.onun yrıne bedava yapsın gsm cıler konusmayı daha iyi our:) bide teliniz kapalı olunca aksam maksam eslerınızle aranız acılmasın? neden bu telefon kapalıııııııııı. nerdeydin? :queen: neyse size iii eylemler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizlere katılıyorum aynen kanımızı emiyorlar Biz bütün aile olarak cep telefonumu kapatıyorum ve çevremede söyleyeceğim.Bu motorlardan alınan vergiler içinde bir protesto bir eylem yapmalıyız.Özellikle muayene harcı için lüx bir otomobilin harcıda aynı 1 milyarlık motorunda maliye harcı aynı üstelik otomobilinki 2 yıllık motorun muayenesi sadece 1 yıllık.Kanımızı emiyorlar. :farao: :farao: :farao: :jocolor: :jocolor: :pr: :pr: :pr: :pr:

trenox, nasıl bir yorumdur seninki anlam veremedim. Önemli işlerimiz varmış vesaireymiş. Peki usta sen o zaman önemli işlerini dakikası bilmamkaç ytl ücret vererek halletmeye devam et. Eşlerinizle aranız açılırmış ?? Bu gibi bir eylemin amacını algılayamayan bir eşiniz varsa ve bu yüzden size tavIr yapıyorsa da cok başarılı bir seçim yapmışsınız zamanında demek istiyorum..

Not: Arkadaşlar burada sadece bu olayı konuşalım, eğer konuşasacaksak.. Başka şeylerin protestosu için ayrI başLIk açabiLirsiniz.. SaygılarImLa....

Moderatör (forrap)
Bende dolaylı yoldan da olsa eyleme katılıyorum...Hatta ben 3 haftadır bu eylemi yapıyorum...Telefonumu duvara fırlatınca bozuldu da :) Ama ciddi anlamda söylüyorum bozulmasaydı da bu eyleme kesinlikle katılırdım...İnsanları enayi yerine koyun yerine koyuyorlar :farao: Küçük tepkiler bile olsa tepkimizi belli etmeliyiz...Hadi arkadaşlar...Eyleme 2 gün kaldı aman unutmayalım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabahtan beri tek görüşme dahi yapmadım abicim.........
son hız devam.........!!! :queen: :thumleft:

Aslansın :cat: Tabi kapalı di mi? Olur a, bi arayan falan olur da oruç bozuluverir, maazallah :mrgreen:

Galiba bi tek biz ciddiye almışız olayı. Yok mu başka niyetli??

Inınıııın..

Ve ertesi gün olur, şanlı protestoculardan yine ses sada çıkmaz :jocolor:
Sizi uyanıklar, bütün gün cepten geyik yapıp durdunuz di mi.

Bir daha protesto diyin de göreyim ben sizi. :farao:

Moderatör (forrap)
Vallaha benim telefon daha tamir olmadı 90 ytl hesap çıktı keşke duvara düşürmeseydim :salut: Doğal olarak kapalıydı yani...Ama bozuk değilde çalışıyo olsaydı daha öncede dediğim gibi gene kapatırdım...Biz koyun olduktan sonra...Acaba kimler bu protestoya uydu merak ediyorum???

sipzipciğim, protesto önceki gündü, gitti bitti.. Bidahakine inşallah :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar