Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba;
Öncelikle farkında mısın bilmiyorum ama sorduğun soru motosikleti aleminin 20 yıllık sorularından biri ve hiç eskimez
Mt de bunun koskoca bir topiği, her iki modelinde koskoca birer topiği var lütfen araştır. Bir zamanlar bende tüm o yazılanlara rağmen yeterli görmeyip açmıştım. Koskoca bir bilgi yumağı var bu sitede..
Er 5 (bana göre) çok daha yakışıklı
Suzi daha sportif görünüyor uzaktan
Oturuş pozisyonları bana benzer gelmişti ama Er5 daha düzgün durmamı sağlıyordu, bu da kişinin fiziksel özelliklerine göre değişen bir olgu..
Birinin arka freni kampana bir diğerinin disk, er5 te arkanın istenmeden kilitlemesinin olası olduğunu söyleyenler çok
Er 5 son hız 210-215 suzi 180-190 diye biliyorum
Beygir güçleri arasında da fark var ve er5 her halikarda suziyi geçer
Suzi hava soğutmalı ama hararet yapanı görülmemiştir
Suzi daha dayanıklıdır deniliyor
Suzi arkada tek amortisör var ve virajlarda daha dengelidir deniliyor
Son olarak..
Er5 alacaksan 2005 ve üstü al.. 2004 ve aşağısına bakma..
Alacağın motosikletin de gerçekten temiz olanını bul..
Parçası daha pahalı, yakıt sarfiyatı aynı, gücü daha az olan cbf250 hiç bir zaman alternatif bile olamaz bu motosikletlere. hatta aynı cümle içinde geçmeleri bile ayıp bence
Hyo/kanuni gt 250 de hakeza öyle.. ciddi bir kalite ve işçilik farkı sözkonusu.. aynı cümle içinde ya bu yada bu mu diye kullanılmamalı..
Her ne alırsan al hangisini seçersen seç, umarım kazasız belasız keyifle binersin.
Öncelikle farkında mısın bilmiyorum ama sorduğun soru motosikleti aleminin 20 yıllık sorularından biri ve hiç eskimez
Er 5 (bana göre) çok daha yakışıklı
Suzi daha sportif görünüyor uzaktan
Oturuş pozisyonları bana benzer gelmişti ama Er5 daha düzgün durmamı sağlıyordu, bu da kişinin fiziksel özelliklerine göre değişen bir olgu..
Birinin arka freni kampana bir diğerinin disk, er5 te arkanın istenmeden kilitlemesinin olası olduğunu söyleyenler çok
Er 5 son hız 210-215 suzi 180-190 diye biliyorum
Beygir güçleri arasında da fark var ve er5 her halikarda suziyi geçer
Suzi hava soğutmalı ama hararet yapanı görülmemiştir
Suzi daha dayanıklıdır deniliyor
Suzi arkada tek amortisör var ve virajlarda daha dengelidir deniliyor
Son olarak..
Er5 alacaksan 2005 ve üstü al.. 2004 ve aşağısına bakma..
Alacağın motosikletin de gerçekten temiz olanını bul..
Parçası daha pahalı, yakıt sarfiyatı aynı, gücü daha az olan cbf250 hiç bir zaman alternatif bile olamaz bu motosikletlere. hatta aynı cümle içinde geçmeleri bile ayıp bence
Hyo/kanuni gt 250 de hakeza öyle.. ciddi bir kalite ve işçilik farkı sözkonusu.. aynı cümle içinde ya bu yada bu mu diye kullanılmamalı..
Her ne alırsan al hangisini seçersen seç, umarım kazasız belasız keyifle binersin.