Gs 500

Arkadaşlar istanbul'dayım GS 500 almak istiyorum. bütçe limitim maksimum 5000 TL dir. teklifleri bekliyorum..

Adana İl Temsilcisi
adana'da bir kardeşimizin var.ilgilenirseniz;
İlan No: 23152365

Son düzenleme:
Bora Abi teşekkür ederim. Bora Abi'nin(Adanalı) ilan numarasını verdiği motosiklet benim. Fiyatını oldukça makul bir seviyeye çektim. Sanırım tam bütçenize uygun olmuş. Sorularınızı özel mesajla ya da msn den sorabilirsiniz. İlan oldukça detaylı zaten:)

Bora Abi teşekkür ederim. Bora Abi'nin(Adanalı) ilan numarasını verdiği motosiklet benim. Fiyatını oldukça makul bir seviyeye çektim. Sanırım tam bütçenize uygun olmuş. Sorularınızı özel mesajla ya da msn den sorabilirsiniz. İlan oldukça detaylı zaten:)

motoru gerçekten değerinin altında satıyorsun,kaçırılmayacak bir motor :cat:hayırlı müşteriler dileyelim:wiinkk:

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/46753-4-resim-cektim.html işte motor bu şu an jantların rengi değişiyor o yüzden yeni resim çekmedim,yenilenen parçalar d.i.d xring zincir,amortisör keçeleri,orjinal beyin,ve jantlar boyada

sevgili barrokas dostum ilgi ve alakan için tşk ederim. yanlış anlamanı istemem fakat motor model yılı bana biraz eski geldi. o sebeple şuan için düşünmüyorum. kusura bakma. sevgiler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------

sevgili adanalı ve Gnusher dostlar.. ilginiz için tşk ederim. motoru buradan incelediğim kadarı ile çok güzel durmakta. fakat şöyle bir sorun varki ben istanbuldayım sizlerde adanadasınız. motoru görme şansım çok düşük. o yüzden şuan tamamen samimiyetinize güvenmek durumunda kalıyorum. takdir edersinizki bu zamanda bu fiyata bir araç almak benim için büyük bir olay. bu sorunu bir şekilde çözersek ciddi olarak aracı düşünebilirim. size özelden tlf. numaramı versem bana gün içersinde öğlen arası 12-13 gibi dönerseniz sevinirim. detayları konuşmak adına. görüşmek üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar