Grup sürüşünde kaza

domino etkisi bu olsa gerek:)işte bu yüzden bir motor bile olsa mümkün olduğu kadar arkasından giderim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu tür organizasyonları, genellikle motosiklet kulüpleri düzenliyor.
Öyle olunca diğer motosiklet sürücülerinin durmayıp geçmeleri son derece normal.
Çünkü bu tür gurup sürüşlerinde, mutlaka önden bir otomobil ve bazen polis aracı gider.
Arkadan da ambulans ve itfaiye aracı gelir.
Yani bu kazada profesyonel ilk yardım ekibi olduğundan, kimse yardım etmek için durmamış olabilir.

İnşallah ciddi bişeyleri yoktur...

resmen grup katliamı olmus bu burda olsa ortalık ayaga kalkar katil motorcular birbirlerini katletti:queen::queen:

grup sürüşünde olan bu tür kazalarda yapılabilecek en güzel şeyi yapmışlar durmamak hata değil güvenlik gereğidir
düşünsenize aynı anda yardım için frene basarsanız kaç kişi daha arkadan panikle düşecektir,grubun kaç kişi olduğunu,kaç gruptan oluştuğunu bilmiyoruz bu şekilde bir durumda soğukkanlı olarak yapılacak en güzel davranış en güvenli noktada durmaktır,çünki kaza sırasında herkez kazanın oluşuna kilitli olduğundan dikkat çok düşüktür,kimse yeni kazaya sebep olmak istemez değilmi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
grup sürüşünde olan bu tür kazalarda yapılabilecek en güzel şeyi yapmışlar durmamak hata değil güvenlik gereğidir
düşünsenize aynı anda yardım için frene basarsanız kaç kişi daha arkadan panikle düşecektir,grubun kaç kişi olduğunu,kaç gruptan oluştuğunu bilmiyoruz bu şekilde bir durumda soğukkanlı olarak yapılacak en güzel davranış en güvenli noktada durmaktır,çünki kaza sırasında herkez kazanın oluşuna kilitli olduğundan dikkat çok düşüktür,kimse yeni kazaya sebep olmak istemez değilmi

Hatta bi tanesi kazaya bakıcam diye bariyerlere sürterek zor topladı kendini..... Tam diyeceklerimi yazmışsın...Teşekkürler....:cat::cat:

Grup sürüşünde yapılması gerekeni yapmışlar.APV41 arkadaşıma aynen katılıyorum

Sol tarafdaki bir kişi diğerine çarpıp kaza geçiriyorlar peki en öndeki ve sağdakilere ne oluyor onu anlamadım bowling topunun dağıtması gibi her biri yerlere yapıştı

eğitimlerin çok azında bu konudan bahsedilir,motorun üzerinde durulması öğretilir fakat kaza sırasında soğukkanlı olmak hepsinden önemlidir yoldaki hiç bir nesneye kilitlenmemek en önemlisidir ve kaza sırasında yapılacaklar ayrı bir eğitim konusudur hep arka planda kalır eski bir motorcu DÜŞÜNÜRÜN bir lafı vardır
2 türlü motorcu vardır 1-düşen motorcu 2-düşecek motorcu ÖNEMLİ olan düşmek değil en az hasarla kurtulmaktır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar