Grup sürüşünde kaza

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında buna grup düşüşü demek lazım;

[YT]hmObuSH402U[/YT]

abi 1000RR i gordunmu nasi gomdu ondekine:queen::queen::queen::queen:
fren yok zaar

Ya usta birşeye dikkat etiniz mi???Öndekiler falan düşüyo o ayrı mesele paşam ama gruptaki diğer motorcularda bi durayım bakayım ne olmuş arkadaşıma olayı yok :pr::pr:Adam hiçbir şey olmamış gibi yanından geçiyo yola devam hemde o chooper'lı gazlayıp gidiyor :pr::pr: Birde tam o kırmızı motorlu eleman düşmeden önce karşı şeritte duran arabaların yanında bi adam var o el kol işaraeti yapıyor...:mrgreen:

Ya usta birşeye dikkat etiniz mi???Öndekiler falan düşüyo o ayrı mesele paşam ama gruptaki diğer motorcularda bi durayım bakayım ne olmuş arkadaşıma olayı yok :pr::pr:Adam hiçbir şey olmamış gibi yanından geçiyo yola devam hemde o chooper'lı gazlayıp gidiyor :pr::pr: Birde tam o kırmızı motorlu eleman düşmeden önce karşı şeritte duran arabaların yanında bi adam var o el kol işaraeti yapıyor...:mrgreen:

Tabi dikkat etmiştim paşam..
Dediğinin aynısını yukarıda yazmıştım..
Millet grup grup düşüyor.
İlk düşende en öndekiler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
race ile kaçınılmaz son. bunu bize hatırlattığın için sana bir kez daha tşk ederiz aYe :p

mali sen baska cümle bilmiyonmu annem:) her kazaya aynı cümle :mrgreen:
bu arada arkadaslara gercekten gecmiş olsun ne diyelim

arkadaşım video başlığından da anlayacağın gibi bu motocross moto-x videoları.
adamlar zıplamak takla atmak için çıkıyorlar piste. sen hiç rampadan takla atan bir endurocu gördün mü?

iyide o durumda müdahale edemezsinki... arkadan sürüyle motosiklet geliyo önce güvenlik sonra ilk yardım ... abi patır patır arkadan gelip çarpıyorlar sen olsan napadın ??:)

arkadaşım video başlığından da anlayacağın gibi bu motocross moto-x videoları.
adamlar zıplamak takla atmak için çıkıyorlar piste. sen hiç rampadan takla atan bir endurocu gördün mü?

sen kaza görmem lazım dedın bende gösterdım işte :)) kaza kazadır nerde oldugu önemli deil enduroyle trafik kazası görmem lazım deseydın ozamna haklısın :)

de bu moto x videoları yerine dakar crash oalrak aratıp koysaydın seninkinden biraz daha fazla tatmin olabilirdim:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok eğlenceli, gerçekten... Aralarına karışıp, benim de düşesim geldi... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar