Ya usta birşeye dikkat etiniz mi???Öndekiler falan düşüyo o ayrı mesele paşam ama gruptaki diğer motorcularda bi durayım bakayım ne olmuş arkadaşıma olayı yokr:
r:Adam hiçbir şey olmamış gibi yanından geçiyo yola devam hemde o chooper'lı gazlayıp gidiyor
r:
r: Birde tam o kırmızı motorlu eleman düşmeden önce karşı şeritte duran arabaların yanında bi adam var o el kol işaraeti yapıyor...:mrgreen:
Tabi dikkat etmiştim paşam..
Dediğinin aynısını yukarıda yazmıştım..
Millet grup grup düşüyor.
İlk düşende en öndekiler..
Benim en garibime giden olay diğer motorcuların durup yardım etmemesi:silent:Chooperlı eleman kökledi gitti:cherry:
Aslında buna grup düşüşü demek lazım;
[YT]hmObuSH402U[/YT]
race ile kaçınılmaz son. bunu bize hatırlattığın için sana bir kez daha tşk ederiz aYe![]()
enduroyla kaza görene kadar susmam![]()
Ya usta birşeye dikkat etiniz mi???Öndekiler falan düşüyo o ayrı mesele paşam ama gruptaki diğer motorcularda bi durayım bakayım ne olmuş arkadaşıma olayı yokr:
r:Adam hiçbir şey olmamış gibi yanından geçiyo yola devam hemde o chooper'lı gazlayıp gidiyor
r:
r: Birde tam o kırmızı motorlu eleman düşmeden önce karşı şeritte duran arabaların yanında bi adam var o el kol işaraeti yapıyor...:mrgreen:
arkadaşım video başlığından da anlayacağın gibi bu motocross moto-x videoları.
adamlar zıplamak takla atmak için çıkıyorlar piste. sen hiç rampadan takla atan bir endurocu gördün mü?