grup sürüşünde kaza

yok arkadaş öndeki onu geçti ya kızdı vatandaş senmisin beni geçen al sana bende arkadan çakarım dedi:) kalktığında görmedinizmi yerde yatana nasıl kodum ama diodu:)

allahım böle sürücülerde var dünyada ne salak bu insan yaa önündekini göre göre hızlanıyo ve vites artııyooo kim ehliyet vermişki bu adama alla allaaa bakkaldan almış heralde ama bakkaldan bile alsa bunu yapması mümkün değil yaaaa

Grup lideri biraz arayı açmış, arkadakiler hızlanmışlar, 2. motor ihtiyatlı davranıp frenajı iyi ayarlayarak öndekine çarpmıyor, viraj olması sebebi ile 3. motor yüksek hızda kontrolünü kaybediyor, arka freni kazıklayınca da kaydırıp posta pulu gibi yapışıyor öndekine. sanırım çok önemli yaralanma yok ama böyle bir düşüşün acıları 6 ay geçmez yaavv:pale: ''Oynat Uğurcuğum...'' gibi yazdım :mrgreen:

Çok dikkat edelim arkadaşlar, her kazadan bir ders çıkarabilmeliyiz:)

abi ben onu dokuzu bimem bundan sonra ne ben kimseye yakın süriym nede kimse bana , artık araya mesafe koydum:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hiç kusura bakmayın ben gülücem :mrgreen: Hatta koptum :queen: :queen: Geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :queen:

Seni çok şiddetli kınıyorum........ Kınnnnnnn..........:p

Adamın pantolonu fren pedalına takılı kalmış.... Yani frene basamadı bile...Kimbilir ne oldu da bu duruma geldi...Yoksa durduk yerde bodoslama dalarmı ?.....:wiinkk:

Öndeki trende kabahat...Gidiyo scooterin peşine asılıyo frene... Arkadaki motorcuda aslında suç yok... En suçlu aslında scooter... Madem gidemiycen ne işin var gurupta... :pr::pr:

Hayır çarpan salağa bişey olmamış da diğer yolunda giden adam ayağa kalkamamış yazık valla. Gülücem gülemiyorum o yüzden:)

arkadaşlar sadece söyleceğim şey...bazı arkadaşlar pejo dedimiz motorlardan sonra hiç bir bilgisi olmadan motor büyütüyor ve böyle kazalar oluyo ..ha...........bide bence arkadaşda alkol var gibi geldi bana..aman dikkat önce eğitim diyoruz...........

böyle konvoy olmazki sanki tabak haneye pancarmı yetiştiriyor arlarında 20 metre msafe olması gerek herkez icice gidiyor

sanırım türkiye deyil bir ve 15.20 .sene ünce çekilmiş bir video bu salaklar bu kafayla çoktan öbür dünyayı boylamıştır adamlar mesafe yok aralarında kıç kıça basmışlar ilginç paylaşım için saol .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben onu bunu bilmem de carpan motor ii uzuyo. 2 zamanlı devirli makine. saka bi yana aptal uzatıyo da arkasından ne uzatıyon ya yandan uzat ya da önden adam da desin bak ne güsel uzatıyo adam helal olsun :D:Dzaten gurpta önde gitmek ii deil vuran sana arkayı kollayamıyon hep zarar hep zarar en iisi arkada olmak hep kar hep kar ::pokey::::146::::159::

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
valla böyle çok var adan lastiğe dalıp gitmiş lastik dönerken hayallerini canlandırıyo belki içinde

Izletiden cok ben bu yoruma koptum! :)

Kizgin kumlardan serin sualra dalisini hayal ediyordu belki de! :mrgreen:

Baskasinin dikkatligi yuzunden bu tur durumlara umarim kimse bir daha dusmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dağılmış adam ya,yerden kalktıktan sonra yolun kenarına doğru yürürken sıfata dikkat, ''bi daa motosiklete binmicem'' diyodur kesin::xs06::çanağı kırmış,bir ay yüz üstü yatar artık::dalga::

:p herif düşüyo kalkıyo adamın yanına gidio sanıorum eğilecek bişi varmı kardeş falan dicek sanıyorum adam yanından geçip kaskını çıkarıyo bi köşeye koyuyyo hala tınlamıyo diğerleri gelip bakıyo elemana :p

Öndekileri kaçırırsam bir daha yakalayamam duygusuna kapıldı herhalde ki
acımasızca gaza abanıyor,işte tecrübeymiş ,yetenekmiş bunların hepsi bir
noktadan sonra önemini kaybediyor yani insanın EGOSU öne çıkıyor.Bence en
siinsi ve tehlikeli düşmanda bu olsa gerek..

:p herif düşüyo kalkıyo adamın yanına gidio sanıorum eğilecek bişi varmı kardeş falan dicek sanıyorum adam yanından geçip kaskını çıkarıyo bi köşeye koyuyyo hala tınlamıyo diğerleri gelip bakıyo elemana :p

::plus1::
harbi yaa bende öle sandım amaaa nerdeeeeeee hem vuruyo salak salak hemde adama ne oldu nası oldun:silent: demiyoo
cook merak ettim yaw ne oldu acep o adama :silent:

Şu yorumları yapanlar, hani motosiklet kullananlar olmasa başka şeyler yazacağım ama olmuyor.

Kazayı yapan arkadaş her kimse, isterse 20 sene önceki bir olay olsun, ne salaklığı kaldı ne de başka bir şeyi.

Yorum yazan arkadaşları hayretle okudum.Bir anlık dikkatsizlik nelere mal oluyor, yakın takip etmemeli vs. vs. yorumlar yazılacağına neler yazılmış neler.Bunu yazan arkadaşlarım hiç kaza yapmamış olmalı veya yapanlar böylesine videoya alınsaydı seyrederken ne düşünürlerdi acaba ?

Motosiklet kullananlar, motosiklet kullananlara sahip çıksın alay etmesin lütfen.:)

grup gezilerinde bole kişilerle yola çıkılmaz herkes motor kullanır ama grup gezemez...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar