grup sürüşü sevmeyenler

Grup iyidir
Güzeldir.
Ama sadece uzun yol,kortej ve kutlamalarda..
Düşünce olarak yorumunuza katılıyorum ancak ben olaya farklı bir yaklaşımda bulunacağım.
Grup sürüşleri çevredeki insanlar tarafından aslında özeniliyor ama onun kıskançlığıyla çok eleştri alıyor. Birde özellikle racingciler denk gelince mesala eşim illaki yarışmaya çalışıyor. Her seferinde tokatlandı ama yine de ders almıyor. Birde eşimden motor almak için onayını istediğimde tek şartı gruplara katılmamamdı. o yüzden gurup sürüşlerine katılmadım ve katılmayı da düşünmüyorum. Ama ilerde eşimde izin verirse sadece protesto gruplarına katılabilirim.

toplu sürüşleri severim ama beni sağdan geçmeye çalışmaları beni delii ediyor :D::D

SS kullanıcısıyım, yanımda kardeşim (o da ss motosiklet surucusu) veya bir arkadaşım olmadan hiç binmiyoruz diyebilirim. Hele otoban gazlamasina genelde 3 makineden aşağı gitmeyiz, sınırlarında bir rekabet ile yapılan grup seyahatin tadı bambaşkadır. Kendi keyfimizden feragat edip yeni başlayan arkadaşlara çizgi gösterdiğimiz zamanlarda oldu, kaza yapıp düşüp başkasının artçısı olarak eve döndüğümüz zamanlarda ama benim bir şikayetim yok kendi adıma... SS motorda grup şürüş keyiflidir :cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şahsen toplu sürüşlerden hiç hazetmiyorum.
düzenli, dizili, bir motosiklet grubunun parçası olarak intikal etmek ızdırap bana.

sizlerin bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek isterim sayın arkadaşlar :silent:

Asker uğurlayanlarda dahil, tüm grup sürüşlerinin trafiği aksattığını ve dolaylı olarak diğer insanlara saygısızlık yapıldığını düşünüyorum..

Kimse alıntı yapıp benlen polimine girmesin, sevmiyorum arkadaş.:mrgreen:

SS im olsa hayatta 3 kişiden fazla yola cıkmam , o 3 kişilik gruplada gazlayan başka bi gruba denk gelirsek tadından yenmez bir eğlence cıkar diye düşünüyorum :)

Şu an da scooterım olduğundan mecburi grup sürüşü olmalı 100ü gecmediğinden bekleyecek insan lazım hhehehe:queen:

Grup Sürüşünde Motor "Hacı Sıkıldım Bu Ne Gıy Gıy Atlıkarıncamı Bu" Diyorsa Allah Ne Verdiyse Basarım Gurup Bana Yetişsin :)

bencede en guzeli aynı cc de en fazla 2 motor olucak diğer turlu biri gazlıyo biri inceden inceden arkadan gelıo arada kalıo ınsan gıtsem mı beklesem mı diye

ben grup sürüşünden memnunum, özellikle gece otobanda olunca ayrıca güven veriyor

Hayatımda en kalabalık grup sürüşünü geçen sene MT nin düzenlediği Yuvacık gezisinde yaptım.:)

Oda kısa bir yolculuktu. (Yemek yenilen tesis-Şelale-Yuvacık içi)

Bana göre oldukça keyifliydi sadece yolda çok sık duraklamalar yapıldı uzun yolculukta nasıl olur bilemem.:silent:

Bunun haricinde mahalledeki gençlerle 2-3 kişilik geziler yaptık.
Sürüşlerine karışmadığım sürece herşey güzelken onlarla yaptığım son gezide hatalı sollamalar-birbirini uluorta geçmeye kalkışma-hız denemeleri yapma gibi tehlikeli hareketlere kızıp onları uyarmam doğrusunu anlatmam neticesinde bana karşı bir tavır alındı.:farao: Ve kendi kafalarına göre gezmeye başladılar.

Bana göre hava hoş kendileri bilir ben onları kardeşim-oğlum gibi sevdiğimden bir büyükleri olarak uyardım hata yapıp kaza yapmalarını istemedim.

Bu yüzden genellikle gezilerimi tek başıma veya artçılı olarak yaparım.:)
Kendi kararlarımı kendim veririm sıkıntıya girmem-başım ağrımaz.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Grup sürüşünde kopmalar olduğu zaman zevksiz oluyor ama heyecanlı oluyor arkadakilerin motoru mu bozuldu başına bir hal mi geldi diye seneryolar üretilebilir.
Grup sürüşünde önde olmayı severim sanki daha çabuk varacakmışım gibi. :p

Grup sürüşleri belirli kurallar çerçevesinde yapıldığında güvenli ve zevkli olur. Hem disiplinli grup sürüşüne katılırsanız çevrenizden aldığınız tepkiler ve gıpta duygusu ayrıca motivasyon yaratmaktadır.

Tecrübeyle sabittir :)

nerde çokluk derler ya işte öyle.
aslında haz edilmeyen gurup sürüşü değil de gurup içinde yer alan kişilerin gurup sürüşü ile ilgili en ufak fikirlerinin olmaması olsa gerek.
şahsen gurup sürüşünden zerre kadar haz etmem eğer zorunlu kalmışsam mümkün ise 3 bilemedin 4 araç olsun isterim.
tabi özel günlerde yapılan anma ya da protesto sürüşlerini kapsam dışına alıyorum.
motosiklet özü itibari ile zevk için kullanılıyorsa bireysel bir hazza aracılık etmek için kullanılır, bu minvalde zaten gurup sürüşü bana göre özüne aykırı.

Kesinlikle katılıyorum..Esasen son 2-3 ay öncesine kadar bende grupça gezelim heleloy şeklinde idim lakin son bir kaç tecrübemde tanımadığım kişilerle uzun grup sürüşlerine çıkmak (20 üzeri motor) çok riskli durumlara soktu beni ve diğerlerini..Öyleki grubu terk ettiğim zamanlar dahi oldu..

Dolayısıyla tanımadık kişilerle grup sürüşüne çıkmak, kurallardan bihaber ve kendine motorcu diyen insanlarla 100 lerce kilometre gitmek cidden hayatını riske atmakmış, bunu öğrendim..

Artık sürüşünü tanımadığım kişilerle yola çıkmayı düşünmez haldeyim..

Ayni tur vasitaya ( motosiklet ) biniliyor olmasi bir grup birlikteligi icin bence asgari sartlari dahi yerine getirmiyor. Ayni turden motorlar + ayni yas grubu + dunya gorusu benzerligi olmadikca uzun gezilerdeki sayisal kalabalik tehlikeli ( en azindan tatsiz )neticeler dogurabilir.Avrupa motosiklet klupleri uzak yola cikmak isteyenleri biraraya getirdikten sonra hafta sonlari kisa turlari yapmalarini ve tanismalarini tavsiye ediyorlar. Gunubirlik olmayan uzun gezilerde motorcularin mutlaka birbirlerine guvenmeleri ve bircok konuda anlasiyor olmasi gerekir diye dusunuyorum.

Gruptan gruba fark var tabii. 3-5 kişiden fazlası ile sürüş bence de güzel değil.

güvenlikde ayrı mevzu amma keyifde almıyorum.
donald duck'la kemal merkit
-gel bi haymana yapalım abi deseler
-siz önden gidin ben yetişirim abi derim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motor sürerken 1 arkadaş iyi 2 arkadaş çok iyidir
ama fazlası iyi olmuyor

grup sürüşü, grup sex gibi, 3 en fazla 5 kişilik olmalı, işin uzmanı kişiler olursa sayı artabilir ancak, abaza gençlikle, fazla motor, facia olabilir, sırayı bozanlar, yarışmaya kalkanlar, gazlayanlar. kimin eli kimin cebinde belli olmaz yani. gruptaki sürücülere göre zevki ve sayısı değişir :p

Enteresan. Grup sürüşünden benim kadar keyif alan kimse olmadığını görmek açıkçası çok şaşırttı beni. :silent:

Halbuki MT ile Moda'dan bomontiye yaptığımız grup sürüşte inanılmaz bir keyif almıştım.
Nerdeyse tek başıma binmekten daha bile fazla! İnsanın bencilliği bazen trafiğin paylaşmak olduğunu unutmasına neden oluyor sanırım. Trafikte etrafımda kamyonlar, taksiciler, minibüsçüler olacağına motorcu arkadaşlarım olmasını şahsen tercih ederim.

grup sürüşü, grup sex gibi, 3 en fazla 5 kişilik olmalı, işin uzmanı kişiler olursa sayı artabilir ancak, abaza gençlikle, fazla motor, facia olabilir, sırayı bozanlar, yarışmaya kalkanlar, gazlayanlar. kimin eli kimin cebinde belli olmaz yani. gruptaki sürücülere göre zevki ve sayısı değişir :p

Kaç kere grup sex yaptınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar