grup sürüşü kazasi.............

üüff üf üf abicim nebiçim bir gruptur öyle yolun tamamına dağılınmış ve çaran adam son sürat giriyor ya bune biçim grup sürüşüdür 2 li sistem diye bişey duymamışmı bunlar

yuh be adamlar kaza edio dierleri durup bi bakalım bile demiyoı .S

Evet daha önce paylaşıldı fakat toplu sürüşün önemini tekrar hatırlatma niteliğinde güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler.

yuh be adamlar kaza edio dierleri durup bi bakalım bile demiyoı .S

film mi oynuyor bir bakalım tam bir türk zekası dostum +1
sen sen ol bir bakayım deme önce güvenli bir şekilde makinayı kenara çek ilk yardım felan bilmiyorsan zaten hiç çekme faydan değil zararın olur baktın başkaları daha faydalı gazla git başka bir değişle gölge etme

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eh böylece bi yerden bir yere giderken grupçak daha dikkatli olaya gayret eder millet biraz daha.. en azından umuyorum..

En Korktuğum Gurup Kazalar Bır Kac Tanede Seyret Miştim Ama Bu Facia Gibi

Vahşet bu grup sürüşüyle ilgisi yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
cok kotu olmuş en sonunda beyaz motosiklet bariyerlere yapişip nasil ileridekine carpti ne guldum ama :mrgreen::mrgreen:

sağ taraftada düşenler oldu acaba yolun o bölgesinde kaygan bişey mi vardı çok ilginç bi kaza bu kadar talihsizlik olmaz o kadar hızlıda değiller gibi ve takip mesafeleri var ?

Ya hiç kimsenin umurunda bile değil insan hayatı bu kadar ucuzmu yaaa yazıklar olsunn

Süper Moderatör (BBRR)
Yorumlara bakıyomda henüz motor bilinci malesef bizde yok, oluşmamış.. neden duran yok yazıklar olsun diyenlere lafım.. kazanın boyutunun büyüme nedeni zaten sizin gibi düşünüp duranlar.. arkadan gelenlerde de hata var ama .. böle bir durumda durmayın ..bu sizide kazaya karıştırır.kaza mahalini geçin uygun bir yere park edin .. ancak böle yardımınız dokunur kaza yapana ..

durduğunuz an arkadan gelen size çarpacak o yerde yatan sayısı git gide artacak ...

bu gibi bir kazada ilk emniyetli şekilde duranın yapması gereken motoru bırakıp emniyetli şekilde gidebildiğince geri koşup gelmekte olan diğer araçları ilerde olan kaza hakkında uyarması olacaktır.

Ancak kaza mahali emniyete alınırsa yaralılara yardım edilebilir. Grup sürüşlerinde bu yüzden bir öncü ve bir artçı motor olur en arkadan gelenin işi budur .. olası muhtemel bir kazada geriye giderek akan trafiği uyarmak. öncü ile bağlantı kurup durumdan haberdar edip grubun geri kalanını emniyetli bir yere çekmek.

tabi bu arada gereken tıbbi yardımı ve kolluk gücünü olaydan haberdar etmek.

bilinçsizce yapılacak her hareket sadece olayın vahametini arttıracaktır.

Oldum olası grup sürüşünü sevmem... Tek tabanca en iyisi :) Yada en fazla birkaç motosiklet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar