Gri Varadero Çalındı 34 DJ 2982

Merhabalar dün gece motorum çalındı görenler haber verirse sevinirim.
Gri Honda Varadero XL1000 ön kısmı siyah deri kaplı. Plakası 34 DJ 2982

resimleri

489_DSC04594.JPG

686_DSC04552.JPG

içim cız etti vallahi:pr:

allah ellerine ayaklarına dolaştırırda bulunur inşallah

Ulan kocaman motor nassıl çalınır?!?!? Allahsız, kitapsızlar...

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun,bu tip insanlar dan nefret ediyorum, zorluklar ile kazan,emeğin saniyeler içinde uçup gitsin,böylelerini motorun arkasına bağlayıp taksim de süründüreceksin örnek olsun diye,

hiç belli olmaz,belki motor şehir değiştirebilirde,motorunuzun biryerinde iz işaret filan varmıydı,sizin motorunuz oluşunu tespit etmek daha kolay olurdu

bu motoru görsem hiç unutmam . eğer görürsem ilk polise sonra sana haber vericem.geçmiş olsun. çok güzel motosiklett birde:pr:

çok geçmiş olsun :( evlat acısı gibi gelir ya, yazıktır insanlar nelerle motor sahibi olmaya çalışıyor...

çok sağolun arkadaşlar. Belirgin özellikler olarak fazla birşey söyleyemiyorum. Resimdeki halde çalındı. arka çanta filan yoktu. plakanın altında bi kaç tane daha fosforlu sticker vardı(varadero türkiye) haricinde bir de arka lamba ile egsoz arasında yapışkan bantlar vardı.

Çok çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda bulunur...Verilen emeğe yazık,çalanları Allah bildiği gibi yapsın...

elleri kırılır inşallah nasıl sinirlendim şimdi :pr: büyük geçmiş olsun...

Gecmıs olsun plakayı tuttuk aklımızda ama sende bılgılendır bızlerı bulundugunda haber verr !! Üzüldüm valla kocaman motor

sağolun arkadaşlar motor şişli adliyesinin arka sokağından 28 nisanı 29 a bağlayan gece çalındı.

Motor da trafikte farkedilmeyecek gibi değil ki. Umarım siteden birisi görür...

gecmiş olsun bu günde benım motor calındı maddı manevı yanı kucuk ama yınede can sıkıyor bu tür olaylarr tekrar geccmıs olsun

Çok büyük geçmiş olsun,içim cız etti!Allah bütün hırsızların bin belasını versin inşallah...Umarım en kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar