grenajı nerde tamir ettireyim?

arkadaşlar selam,

honda 600rr'ımı devirdim :pr:grenajımda hasar oldu, çizik de var, kırık da... ama pek tamirci bilmiyorum. hem ucuza hem de iyi bir şekilde nerde tamir ettirmemim önerirsiniz ce yaklaşık bir grenajı kaça tamir ederler sizce?

bu arada ev anadolu hisarında...

şimdidenn yardımcı arkadaşlara çok teşekkürler...

geçmiş olsun kardeşim. bizim esk.mtden slayer var. o da senin gibi hafif bi kaza atlatmıştı. bursada yaptırmıştı bi ulaş istersen. :)

dostum bu işi en iyi sekilde yapan bi kaç kişi tanıyorum ama arkadasın da dedii gibi forumda konusulcak bişe deil eğer cewap yazarsan sana yardımcı olurum bu konuda.

ben forumda konuşuLur mu konusunu net anLamadIm ama,
bu tarz konuLardan müzdarip oLan bir sürü arkadaş içim mekan tavsiye etmenin ben zarar yada kötü amaçtan çok büyük fayda sağLıyacağı fikrindeyim.
Neticede grenaj konusunda 1400 € fiyat çekiLmiş biri oLarak çok daha ucuza yaptırabiLeceğim yer buLdum ama daha once tanıdığım kimse orda iş yaptırmadığı için ürküp gidemiyorum en azIndan daha once burda yaptırdIm ve memnunum yada işçiLik çok iyi ama maLzeme kötü yada ne biLeyim xXx bir sürü eLeştri yapıLabiLir. O vakit bende isim vermeden iLeteyim :)
siLivride bu iş iLe uğraşan Çok SağLam abiLer var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar