Grenajdaki Çizikler

Arkadaşlar motosikletimin sağa ve sola bir kere yatmasından sonra grenajında çizikler oluştu.Bunları herhangi bir yolla kapatabilir miyim?

Dipnot:Motorun rengi siyah.

çiziklerin durumuna göre pasta cila veya sprey boya ile kapatabilirsin ama resim koysan da çizikleri görsek

çiziklerin durumuna göre pasta cila veya sprey boya ile kapatabilirsin ama resim koysan da çizikleri görsek

Yağmur yağıyor durunca ilk işim fotoları çekmek olacak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------

s6301639.jpg

s6301640.jpg

s6301641.jpg

Buyrun.

eğer ucuz yollu birsey düşünüyorsan hepsiburada.com da 3-4 liraya siyah sprey boya satılıyor onu süngere çık ve oralara bastır çek sonra biraz kuruyunca yine aynısını yap direk sıkarsa bariz belli olur sünger sanırım birazdaha güzel görüntü verecektir.

Tamam teşekkürler.Buradaki yapı marketlerden alırım artık

Moderatör tarafında düzenlendi:
rica ederim bende kırmızısı sprey boya almıştım bugun kullandım. bundan daha büyük çiziklerde kullandım renk tonu fazla uymasada çok güzel oldu keşke resim çekseydim senin moytor siyah olduğu için sanırım daha güzel olur.

Kafa grenajı çıkarıp komple boyasan daha güzel olmaz mı çünkü çok ayrı ve fazla çizik war bi tarafı yeni boya olucak öteki tarafı eski sırıtıcak kafayı komple boyarsan daha iyi sonuç alırsın benden bi tavsiye:wiinkk:

Kafa grenajı çıkarıp komple boyasan daha güzel olmaz mı çünkü çok ayrı ve fazla çizik war bi tarafı yeni boya olucak öteki tarafı eski sırıtıcak kafayı komple boyarsan daha iyi sonuç alırsın benden bi tavsiye:wiinkk:

Tamam teşekkürler.

kardes aman boya yapm deme motoru daha kötü yaparsn.pasta yap üstüne cila cek o sekilde kapanmıyorsa komple boyatman lazm bi boyacıya yada işinin ehli olan birisine yaptır.iyi günler

kardes aman boya yapm deme motoru daha kötü yaparsn.pasta yap üstüne cila cek o sekilde kapanmıyorsa komple boyatman lazm bi boyacıya yada işinin ehli olan birisine yaptır.iyi günler

Ne gibi bir zararı oluyor?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:22 ----------

Zararı demişim yanlış söylemişim ne gibi olumsuz bir yanı var boyamanın? Güzel durmuyor mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar