GRENAJ NASIL SÖKÜLÜR?

Grenajlarımı kendım degıstirmek duzeltmek ıstıyorum.Mondıal 150 mash motorum.Ön grenajlarımı degıstırmek ıstıyorum.Yardımcı olabılırmısını?Bu kelepceler grenaj vıdası falan gordum onlarla mı yapılıyor bılenınız varsa yardımcı olsun

Kontak anahtarının sağında solunda, torpidonun içinde vidalar var. Ön farın altında vidalar var onları sökünce ön grenaj çıkar.

o grenajların bazı yerlerınde cırt kelepce atılmıs ben bunlardan kurtulmak vıda ıle yapmak ıstıyorum o nedenle yazıyorum.Cevabın ıcınde tesekur ederım eyvallah bu kelepceler falan var onlarda almama yada grenahj vıdası almama gerek var mı bu ıslemler ıcın cunku su anda yerınde oyle bıse yok

o grenajların bazı yerlerınde cırt kelepce atılmıs ben bunlardan kurtulmak vıda ıle yapmak ıstıyorum o nedenle yazıyorum.Cevabın ıcınde tesekur ederım eyvallah bu kelepceler falan var onlarda almama yada grenahj vıdası almama gerek var mı bu ıslemler ıcın cunku su anda yerınde oyle bıse yok
Motorun orjinalinde cırt kelepçe diye bişey yok. Motor kaza yapıp da cırt kelepçelerle toplandıysa olabilir. Yeni ve sağlam grenajı vidalarla tuturacaksın. Eski parçalarda cırt kelepçe için açılmış delikler boş kalacak. Vidaları da bulursun parçacılardan heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar