Grenaj hırsızları

Risk derken ne riski!! polis yakalasada noluyor ki millet birbirini öldürüyor yaralıyor da serbest kalıyor bi karenaj dan bisi olmayacağını hırsızlarda biliyor

Hocam o parçanın vidalarını tam tutturmamışlardır titreşimden düşmüştür,öbür tarafta düşecekmiş ama vidadan kurtulamamış,adam niye çalsın emniyetin bahçesınden 70 tl.lik parçayı 2.elde 35 tl ye satar,o riske girmeye değmez,bence düşmüştür o , millet topcaseyi düşürüyor yine farkedemiyor..

geçmiş olsun diyecek birşey yok artık motoru götüremeyen parçalarını götürmeye başladı.

Güzel kardeşim grenaj zaten bacagımn arasında sıkışık . Vidası çıksa bile düşemez zaten gittign mesafe 3 km .ki ben cebimden bozuk para düşse hissederim yolda,böyle bir şey söz konusu olamaz

"... küçükçekmece emniyet bahçe otoparkı...??? + grenaj calinmasi???
walla inanilir gibi degil...
gecmis olsun!!!

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Eğer karakolun içinde eldivenlerim çalınmasaydı ben de sizin gibi düşünürdüm. Eldivenlerin gittiği bir yana biz hırsız mıyız yani diye bağıran polise evet diyemedim ona yanarım.

kardeşim geçmiş olsun motoru çalanlara alıştık benzin çalana alıştıkta grenaj çalanı ilk defa duyuyorum adamlar artık parça parça çalıp tek motor mu yapıyor

sanayide bir çırak duran araçlardaki kaporta parçalarını araklayıp dükkanındaki hasarlılara takar parça parası alırdı bursada bunu yapan vardı acaba yakınlardaki tamircilerde yapmış olabilir mi diye aklıma geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar