Graliçe'nin herkeşe selamı var:)

Buralarda ilk haftamı koşturarak tamamladım, bildiğiniz üzere Graliçenin (Ana Graliçe ama) davetlisi olaraktan bulunmaktayım, baktım aristokrasi ortamı sıkıyor, sokaklara attım kendim:p motor cenneti inkiltereden manzaralar, Graliçeden Selamlar:mrgreen:

Eveeett,şimdide Mr. Brown olarak, Greyt Biriteyni gezelim görelim fotoları:p [/B][/SIZE]

Kuryeler en önemli ulaştırma hizmetlerini yapıyorlar bu merkezi şehirde, özellikle Park sorunu büyük, ama motosikletler için özel park yerleri ayarlanmış, burada motor sürücüsü olarak bir üstünlük duygusuna kapılmamak elde değil. Bu arada, ilk rastladığım ve konuştuğum kurye Türk çıktı:mrgreen:

Buralara gelip de Heykel İnsanların fotolarını çekmemek olmaz:mrgreen: Gerçekten şahane performanslar:cat:

Bilenler bilir, haftasonları Picadilly, Covent Garden, Hide Park vs. gibi meydanlarda, gerçek cambazlar, jonklörler, palyaçolar, sirkten kaçmış kim varsa gününüze neşe katarlar:mrgreen: (sakın Bozukluk vermeyin, kızıyorlar, heykel insanlara bozukluk verin:mrgreen:)

Bu fotoyu neden çektimdi:silent:
Hah, kızın görevi o tiyatro reklamı panosunu tutmak, yağmur yağıyor, makyaj nasıl yapılacak sokak ortasında:silent: Kolayca bulmuş çözümünü

Şimdilik gavura alışma turları bunlar, motorcularla arkadaşlıklarım ilerliyor ve planlarımız var. Benim Motorumun olmayışı en kötü sorun.
Herkese kazasız belasız sürüşler:cat:

Son düzenleme:
O heykellerin bi de heykel gibi görünüp de aslında canlı olanları var :p

Yanında fotoğraf çektirmek için poz verince birden elini omuzuna atıp altına etmene sebep olabiliyolar :)

muzaffer abii merhabaa sesim geliyurmu:rendeer:

oralarda hep yağmur yağar diyorlardı ahanda yağıyo:mrgreen:

O heykellerin bi de heykel gibi görünüp de aslında canlı olanları var :p

Yanında fotoğraf çektirmek için poz verince birden elini omuzuna atıp altına etmene sebep olabiliyolar :)

Biliyom, bir Türk olarak Heykele Furmanın para cezası gerektirdiğini öğrenerek anladım ben o dediğini:p Huylandığım yerime dokandı

Hııııım bu akşam saturday night,yani party time aman sağ salim dönün meraklandırmayın.:queen::queen::queen:

Yani bilmediğiniz sokaklardan ve barlardan uzak durunuz,gay barlar çokçadır aman dikkat.

Son düzenleme:
Eleyküme selem... :p

Oğuz..Purak ve İhsanhakan abi deyolarki..Muzo artık bizi tanımaz selam vermez...İngiltere görmüş adam falan deyolar abi...:p

Abi Soho'ya gittinmi, heryeri gay barı, girecek doğru düzgün mekan bulunmuyomuş :mrgreen:

Abi Manchester'a uğrayıp bi arkadaşıma slm verirsin deme:p
Fotolar için teşkürr ama bu kadar olmazz daha çok bekliyoruzz :)

asm

Güzel fotoğraflar,teşekkürler... :)

Fotolardan birinde heybeti ile bir Xciting gözüme çarpıyor ve "vay be global marka imiş" diyorum peşinden :p

Eline sağlık Muzo'cum.Biraz can sıkıntısı sebebiyle başlığının hakkettiği ifadeleri kuramıyorum,kusuruma bakma.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
MOtor parkları hoşuma gitti, dahada hoşuma giden ise motor park çizgilerinin dışında bir tane bile motor olmayışı idi.

Bizde olsa ilk gün bi sağına bi soluna taşarız, sonra köşebaşına kadar gider bu taşma :p

Bunca işin arasında fotoğrafları yetiştirmenizi takdir ettim. Teşekkürler.

Görüldüğü üzere motosiklet kaynıyor gavur eller. Skuter oranı da hiç te az değil.. Birçok Çin'li de görebilirsiniz oralarda ve buradaki gibi hiç de "inferior" gözle bakılmaz onlara...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar