Grafikerler, çizimciler ! Ey İnsanlar !!

Motosikleti
D400
Profesyonel derecede iş yapmak için çizim tableti arayışındayım.

Kullanan önerisi olan var mı?

Bilgisayara bağlanıp kullanılan ve direk ipad gibi kendinden kullanılanlar varmış.

F/p ve pro kullanıma uygun fikriniz var ise paylaşır mısınız.:pl:

İşin kralı Wacom, nokta.
Ekranlılar var, ekransızlar var. Ekranlılardan tek başına çalışabilen var, bilgisayara bağlanması gereken var.
Wacom dışındaki başarılı iki firma XP-Pen ve Huion.

Not: Şu anki XP-Pen ve Huion, 5-6 sene öncesinin Wacom'undan kesin iyi ve unutmayın ki o Wacomlarla da profesyonel işler çıkarıldı.

Şimdi her yerde var çeşitleri , uzaktan eğitim nedeniyle hocalardan çok talep var. Grafikerler çok altta kaldı müşteri olarak. Hocalardan sormak , hatta görmek mümkündür tanıdık varsa.

Motosikleti
D400
Ekranlı olarak lazım.

Bilgisayara bağlantılı direk kendinden olması cok önemli değil.

Wacom en iyisi biliyorum ancak bana direk f/p olarak model olarak ihtiyacım var, kullanmıs olan var ise

F/p ise XP-Pen veya Huion. Hemen hemen denkler. Bu ikisi için marka değil de modelleri kıyaslamak gerek, denk modellerde farklı şeyler öne çıkabiliyor. YouTube'da güzel incelemeler var.

Motosikleti
Yok
mavzer-i nerde, onda kesin vardir oyle oyuncaklar. Ben zamaninda ulusal bir gazetede calisiyordum, herkes wacom kullaniyordu tabii para oldugu icin :)

Motosikleti
D400
ipad olmus 8 9 bin tl.

ah ah.

sene bası 4bin ken alacaktım.

bende xp-pen var. stars 6 modeli

kablosuzda kullanılabiliyor. ama ben kabloyla kullanıyorum.

4 günde bir şarjı bitiyor tekrar tekrar şarj etmek için kabloyu çıkartmaktan bıktığım için kabloyla kullanıyorum.

3 sene önce çinden 350 liraya almıştım. şimdi 750 lira internette ama C modeli. onlar kablosuz çalışmıyor.

Motosikleti
Yok
bende xp-pen var. stars 6 modeli

kablosuzda kullanılabiliyor. ama ben kabloyla kullanıyorum.

4 günde bir şarjı bitiyor tekrar tekrar şarj etmek için kabloyu çıkartmaktan bıktığım için kabloyla kullanıyorum.

3 sene önce çinden 350 liraya almıştım. şimdi 750 lira internette ama C modeli. onlar kablosuz çalışmıyor.

[url]https://i.hizliresim.com/J0qLUf.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/dBmAjg.jpg[/url]

Kosede mid-2012 Macbook varken Windows kullanan da ne bileyim :)

Motosikleti
D400
hanıma alacağım da ekransız zor olmuyor mu yav

Fiyat/performans olarak Huion oldukca iyi bir marka. Ben aylarca incelemelerini okuyup izleyip pesinden kostum ama sonunda ipad pro + apple pen'de karar kildim.

Ama marka ne olursa olsun ekranli olanlari onermiyorum. Hem cozunurlukler biraz vasat kaliyor hem de kaleme karsi tepkime suresi Wacom degilse uzun olabiliyor.

Abartı bi para vermeyecekseniz ekranlıları tavsiye etmem. Hatta genel olarak küçültülmüş şeyleri tavsiye etmem. Bilgisayarın yerini tutmuyor. Ama o çok pahalı olan modelleri bilmiyorum belki de bi farkı yoktur.

Söylenen diğer modelleri kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama wacom’dan şaşmazdım ben olsam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
f/p ürünü.

addfbb56ee522fc531381dacf9df5649844bb00f_original.jpeg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eşim öğretmen, sene başında okullar açılıp uzaktan eğitime geçince ona aldık, devletin EBA sisteminde zoom ile çalışan sistemd ekullanıyor ders verirken.
Yalnız fiyatları talep yükselince fena uçtu, biz aldım bir hafta sonra uçuşa geçmişti fiyatlar. şimdi bizim aldığımızın neredeyse iki katına çıkmış.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
sen yenge hanıma alacaksan arkadaşım bunu kullanıyor Veikk a15 pro 10 inç bunu bir incele.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

başlığı görünce salih dedim bir an :)

Motosikleti
D400
salih demek hakarettir.

ekranlı lazım bize, ama işte profesyonel kullanım oldugu için de cogu markaya güvenemiyoru x-pen falan. garantisi hassasiyeti zartı zurtu

XP-Pen veya Huion 15 inçler bence f/p açısından uygun. YT'da Brad Colbow var, o ve daha pek çoğu inceledi o modelleri.

Benim hanımda da var , hesaplı olanlardan , 3 günde kaleminin tuşları bozuldu , neyse ki yedek kalem satılıyor , şimdilik onla idare ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar