GPS Takip Sistemi yapıyorum :)

Bazi takip cihazlarinin jammer sinyalini algilayip oyle bir durumda da telefonunuza bilgi mesaji gonderdigiyle ilgili bir kac urun gormustum.

Bulursam paylasirim, sadece demokraside care tukenmez diyelim.

Diral iOSluyum ama tam destekliyorum. Dedeye sahip cikalim. Androidden cikmis yangin.

vallahii bunun gerekliliği uzun zamandır düşündüğüm birşeydi tebrik ve teşekkür ediyorum çok gerekli bir proje maliyetin uyguna indirgenmesi de daha bir güzel olmuş eline sağlık.. devamını bekleriz

Bazi takip cihazlarinin jammer sinyalini algilayip oyle bir durumda da telefonunuza bilgi mesaji gonderdigiyle ilgili bir kac urun gormustum. (smsle "senin motorun yanina jammerli biri geldi ben cokuyom pampa" olayi )

Bulursam paylasirim, sadece demokraside care tukenmez diyelim.

Diral iOSluyum ama tam destekliyorum. Dedeye sahip cikalim. Androidden cikmis yangin.

Motosikleti
'08 GTR 1400
Yazılım ve ar-ge kısmına destek sağlamak isterim.

Detay vermicem fakat ben aliexpress te satilan 10 liralik gps sistemini profesyonel olarak kullaniyorum. Arventonun yaptiginin cogunu yapabiliyorum.Turkcell hat takili 3 ayda bir hat kapanmasin diye de 10 lira yukluyom. Baskada bi para vermiyom.Bosuna arac takip sistemlerine para vermeyin biraz arastirin ayrica imei felan da kapanmiyo

Detay vermicem fakat ben aliexpress te satilan 10 liralik gps sistemini profesyonel olarak kullaniyorum. Arventonun yaptiginin cogunu yapabiliyorum.Turkcell hat takili 3 ayda bir hat kapanmasin diye de 10 lira yukluyom. Baskada bi para vermiyom.Bosuna arac takip sistemlerine para vermeyin biraz arastirin ayrica imei felan da kapanmiyo

Neden detay vermiyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar