Gps için yardımmm.....????

arkadaşlar başta eger bu konuda bir başlık varsa özürdilerim ama şu gps i gidona nasıl monte edecegim işin içinden çıkamıyorum hazır olarak satılanlar ıse uçuk bir fiyatta lütfen yardım edin bana

hı hı tavsiye motorunda ön cam varsa oraya yapıstır
yoksa gidona ortasında bağla klibs le bağlantı aparatını

motorda ön cam yok ama devir göstergesini kullanmıyorum onun ustunemı koysam

Sitede bir arkadaş navigasyon cihazları motosiklet aparatı için ilan vermişti. Satılık ilanları bölümüne bir bak orada bulursun.

vantuz camdan düşüyo arkadaşlar ben denedim, motordaki titreşimden düşme ihtimali fazla, scooterlarda aynaya monte aparatları var ama tr de yok sanırım, zaten bahsettiğiniz cihaz motosiklet için değil, motosiklet için oygun modellerde daha fazla bağlantı aparatları vardır malumunuz ama tabi fiyatlarıda malumunuz :)

www.ram-mount.com adresinden motorunun ve gps inin modelini gir siparişini ver. fedex ile 3 günde geliyor ben iphone tutucusu için 6o dolar ödedim. çok kaliteli

arkadasim bende bi gps aldim be motorumun uygun ve rahat bi sekilde gorebilecegim ve tabiki kullanima engel olmiyacak bi yerine koyup kilitlenen plastik klipslerle bagladim ve hic bir problem yok.yakinda sarj cihazinida baglicam ancak simdi vaktim yok. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar