GP Kompozit Ön Kaldırma Sehpası

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
GP Kompozit ön kaldırma sehpası kullanan var mı arkadaşlar?

Takozdan arka kaldırma sehpam vardi fakat hornet 750 aldıktan sonra malum motorun maşa kısmına takoz takmak için yer yapmamışlar mecburen takozdan kaldırmayı satıp maşadan kaldirmali aldım almışken de ön kaldırma sehpası da alayım dedim fakat ön kaldırma sehpasinin ucundaki imbus civata motorun ön aksının altındaki deliğe hiçbir şekilde girmiyor.

Farklı bir motorda gp kompozit ön kaldirma sehpası kullanan var mi sorunsuz şekilde acaba deliği hornet 750'ye mi uymuyor? Motorun boyasını da aldık zaten deliğe oturacağız diye.

Kawasakide kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Maşadaki delik o civatanın gireceği şekilde konik çünkü.

Takozun üzerindeki somunu söküp bir tornacıda maşa altındaki deliğe göre aldırmanız gerekecek veya yerine normal somun takıp deneyin

Alternatif olarak şöyle bir perçin somun da kullanılabilir; Perçin Somun

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Kawasakide kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Maşadaki delik o civatanın gireceği şekilde konik çünkü.

Takozun üzerindeki somunu söküp bir tornacıda maşa altındaki deliğe göre aldırmanız gerekecek veya yerine normal somun takıp deneyin

Alternatif olarak şöyle bir perçin somun da kullanılabilir; Perçin Somun
Sizin motorun kaldırılmış halde resmi var mı? Veya o deliğin resmi civatanin oturmuş şekilde?

Bana koydukları imbus civata metrik 8 sanırım metrik 6 alsam acaba girer mi çok mu boş kalır oynama vs yapar mi diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Up Up Up

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar