Gözümün önünde Kamyon Motora Carpti!!!

Bügün saat 21.30 sıralari önümde kamyon motora carptı :cyclopsan

kaza söyle oldu bilen bilr altınoluk akcay yolunda scooter motorda cocuklar gidiyordu sag yoldan cıkan motora carptı onu görünce şok oldum sonuc cocuklar havaya uctu ve 2 sininde sol bacakllari kırıldı cocuklarda kask vardi ama ayaga fayda etmedi suc ise kamyon söfüründe yola bakmadan cıktı arkadaslar lütfen dikkat edelim bu kamyonlara !!1

Gerçekten ucuz atlatmışlar.Eger hala yaşıyosalar şanslılar :( Gençlere geçmiş olsun

geçmiş olsun. eğer ehliyeti yoksa bide ceza ödemekle uğraşırlar allah kolaylık versin

Motosikleti bu ülkede sürüyorsan geçiş üstünlüğünün hiçbirzaman sende olmadığını, trafik lambalarının diğerlerine herzaman "yeşil" yandığını aklından çıkarmayacaksın

kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun:rendeer: yine ucuz yırtmışlar o kazada ölüde olabilirdi

ucuz kurtulmuşlare.kamyonla kazaya karışıpta hayatlarındanda olabiliirlerdi..ben sırf bu yüzden arac üzerindeyken çok dikkat ediyorum....

bu kamyon şöförleri trafiği alt üst ediyolar ya adamlarda taşıt büyük diye yolu kendilerinin sanıyolar:farao:

gecmıs olsun buarada gercekten altınoluk yoluna dikkat gece özellikle cok tehlikeli yayalarda araclarda

asm

neyse ki bununla atlatmışlar,Allah korumuş
kamyonlar zaten trafiğin kralı!
nasıl olsa en az hasarla çıkıyorlar ya şehir içi kazalardan,dünya umurlarında değil!
onların böyle olduğunu bilerek daha dikkatli hareket etmek lazım
geçiş üstünlüğü vs. hikaye

kamyoncular benimde belalılarım.aslında bindircen hepsini 2 teker üzerine,gezceksşn 15 gün.bi daha motorculara böyle yapcaklarmı.artık el bombamla gezcem.yanlış yapana atacam bombayı.
allah beterinden saklasın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offf offffffff geçmiş olsun kardeşlere ne diyeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar