Gözümün biri bulanık görüyor

ehliyeti olan arkadaşlarım ve abilerim ben bu gün saglık raporu icin ehliyet kursuna gittim orada sol gözümle tüm yazıları okudum ama sag gözümle yazıları secemiyordum bana göz muanesine git ve araba kullanabilirmiyim diye yazı al gel dediler sizce bu problem olabilirmi ? :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhtemelen miyopi var sağ gözünde telaş yapma.Gözlük takarsın bundan sonra.

Göz tembelliği olabilir.Eğer öyleyse Türkiye'de sorun olmaz ehliyet alırsın ancak yurtdışında kesinlikle alamazdın.En kısa zamanda göz doktoruna git.Eğer göz tembelliği varsa maalesef tedavisi yok yani var ama 3 yaşlarında fark edilip tedavi olunması lazım.Çoğu kişi ehliyet muayenesinde fark ediyor böyle bir durumu olduğun maalesef o güne kadar göz kontrolüne gitmediyse ortaya çıkmıyor.
Sadece tek gözde aşırı bulanıklık varsa miyopi olmama olasılığı vardır zaten bir gözle öbür göz arasında aşırı görme bozukluğu göz tembelliğinin belirtisidir.
En kısa zamanda göz doktoruna git.Eğer göz tembelliği çıkarsada boşuna üzülme Türkiye'de bir çok insanda var,ve bir çoğu trafiğe çıkıyor.Sadece pilot olamazsın veya yarışlara girmeye niyetin varsa ki zanediyorum yok yarışamazsın.Tabii göz tembelliği varsa yoksada doktor sebebini söyler tedavi olursun.
Geçmiş olsun.

cevaplarınız icin teşşekkür ederim bugün saglık raporu aldım :)

Geçmiş olsun önemli olan sağlık raporu alman değil bir gözü görmeyen adamada sağlık raporunu verirler senin gözündeki problemin teşhisi ve giderilmesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar