Gözlüksüz Kullanmanın Cezası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar yaklaşık 9 ay önce motor ehliyetimi almıştım bugünde araba ehliyetimi aldım ama araba ehliyetini alırken bi baktım gözlüklü yazmışlar 0.75 benım numaram cok dusuk dınlendırıcıden farksız yanımda tasımıyorum egerkı yakalnırsam ne kadar ceza yerim

arkadaşlar yaklaşık 9 ay önce motor ehliyetimi almıştım bugünde araba ehliyetimi aldım ama araba ehliyetini alırken bi baktım gözlüklü yazmışlar 0.75 benım numaram cok dusuk dınlendırıcıden farksız yanımda tasımıyorum egerkı yakalnırsam ne kadar ceza yerim

Burda ne demek istediğini tamolarak anlayamadım paşam..:silent:

Yani senin bilgin dahilinde olmadı mı...:silent:

ya muayineye gözlükle gitmiştim gözlüklü yazmışlar..ayrıca a2 ehliyetini alırkende gözlüklü gitmiştim gözlüklü die yazmamıslardı..şaşırdım biraz

A2 ehliyetini değiştirmen ve raporu gösterip ekletmen gerekir..
Yeni ehliyet çıkaracaksın..Yenileme yapmalısın paşam..Sınav felan yok yani..
Benim bilgim bu...Arkadaşlarımdan sorup daha detaylı bilgi verecem..

Mesainin başlamasını bekliyorum....

Son düzenleme:
eyw. hocam yazarsan sevinirim en azından cezasını biliyim yada nebilim 0.5 için gerek olmaması lazım nerdeyse dinlendirici gözlük

palis seni çevirdiginde gözlügün nerede diye mutlaka soracaktır onun için gözlügünü günlük kullanmıyorsan arabanın torpido gözüne koy polisi gördügün yerde takarsın.aslında sürekli kullanman daha dogru olur cünkü göz problemin yüzünden diger insanlarıda zor durumda bırakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar