Gözlerimi doldurdun be arkadaş..

Dün gece, saat 22.25 sularında İstanbul/E-5 Göztepe köprüsü üzerinde motosikletinin markasını göremediğim full koruma ve reflektör yelekli bir arkadaş, beni korumalarım ve reflektörlü yeleğimle görünce can havliyle kornasına sarılıp merhaba baabında selam vermesi, 30-40 mt. sonra yollarımız ayrılınca tekrardan güle güle şeklinde korna ile selam vermesi sebebini anlayamadığım şekilde gözlerimin dolmasına neden olmuştur..

Gözlerimin dolmasına neden olması, belki gün içinde yaptığım 400 km lik yolun getirdiği halet-i ruhiyye belki az önce yolda kalmış bir arkadaşıma benzin götürmekten geliyor oluşum dan..
Bilemiyorum..ama..
Selam ederim o arkadaşa..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
A.s
cgbw9.gif

Doktora görün depresyondasın..
cgbw9.gif

Paylaşım için sağol... +rep..
cgbw9.gif

okurken benimde gözlerim doldu sen en iyisi yazı karakterini değiştir.. bide 400 km sonrasında halisülasyonlar normal doktor diyo..

Dün gece, saat 22.25 sularında İstanbul/E-5 Göztepe köprüsü üzerinde motosikletinin markasını göremediğim full koruma ve reflektör yelekli bir arkadaş, beni korumalarım ve reflektörlü yeleğimle görünce can havliyle kornasına sarılıp merhaba baabında selam vermesi, 30-40 mt. sonra yollarımız ayrılınca tekrardan güle güle şeklinde korna ile selam vermesi sebebini anlayamadığım şekilde gözlerimin dolmasına neden olmuştur..

Gözlerimin dolmasına neden olması, belki gün içinde yaptığım 400 km lik yolun getirdiği halet-i ruhiyye belki az önce yolda kalmış bir arkadaşıma benzin götürmekten geliyor oluşum dan..
Bilemiyorum..ama..
Selam ederim o arkadaşa..:rendeer:

Çoğu zaman bende yolda bir motosiklet gördüğüm zaman bir şekilde işaret veririm . Diğer motosiklet sürücüsüne ....

Bende korna calarak selam veriyorumda bazı yüksek cc motorlar umursamıyor

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
motorcularda da var bu garip hiyerarşik sistem
ilk motorum çin malı idi, pek saygı görmedim
sırf bu yüzden gidip iyi bir motur aldım :p
gariptir bu sefer de ben çin malı motur sürenleri hakir görmeye başladım :p
bu insanoğlu var ya bu insanoğlu

motorcularda da var bu garip hiyerarşik sistem
ilk motorum çin malı idi, pek saygı görmedim
sırf bu yüzden gidip iyi bir motur aldım :p
gariptir bu sefer de ben çin malı motur sürenleri hakir görmeye başladım :p
bu insanoğlu var ya bu insanoğlu

iyide selam verilen benim ve motorum çin malı..

Motor kullananların selamlaşması ve yardımlaşması çok güzel bunlara bende kural gibi uyuyorum. Bunlara bir gün herkes ihtiyaç duyabilir.

bana göre motorcu var bide kullanıcı var.. ben ayırım yapıyorum..

Bu tip insanlarda var tabi trafikte..
En güzeli bi korna çalarak Allahın selamını vermek.
kazasız keyifli sürüşler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar