Göstergeye Yapışan Çıkmayan Jelatin

Öncelikle İyi Akşamlar Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım.
Şimdi Bizim Emekli Peder Bey Kendine Bir tane tvs 125 jupiter diye scooter aldı. Sıfır aldı diye göstergedeki jelatini sökmemiş ikazda ettik bi türlü çıkaramadım.Bu jelatin bu göstergeden nasıl çıkar eminim daha önce başına gelen arkadaşlar olmuştur yardımcı olursanız sevinirim

Motosikleti
K 1600 GTL
Saç kurutma makinesiyle ısıtmanın faydası olabilir...

Saç kurutma makinesiyle ısıtmanın faydası olabilir...

Berberde denedik dostum adam işi gücü bıraktı eline aldı cımbızı çektiği gibi kopuyor küçük küçük sonra band yapıştırım çektik (koli bandı) yine olmadı bulaşık süngeri ve yağ çöz sarı güç denedim bu sefer jelatin çizildiği için görüntü iyice kötü oldu göstergede plastik hani cam olsa daha rahat olur bulamadım ben çözüm

Berberde denedik dostum adam işi gücü bıraktı eline aldı cımbızı çektiği gibi kopuyor küçük küçük sonra band yapıştırım çektik (koli bandı) yine olmadı bulaşık süngeri ve yağ çöz sarı güç denedim bu sefer jelatin çizildiği için görüntü iyice kötü oldu göstergede plastik hani cam olsa daha rahat olur bulamadım ben çözüm

WD40 veya benzeri herhangi bir pas sökücü, yağlayıcı, veya zeytinyağı sürüp çıkarabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada "goo gone" isminde bir yapışkan çözücü var. O tip işler için birebir. Aratıp erken maddesini bulup benzer bir kimyasal var mı diye bakabilirsiniz.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Burada "goo gone" isminde bir yapışkan çözücü var.

110000703945089.jpg

HepsiBirada'da 440 Lera

Wd 40 da sökmedi *♂️

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Arkadaşlar Göstergeyi Komple Söktüm Cif Yağ Sökücü ve Yumuşak Bulaşık Süngeri İle Göstergeye zarar vermeden 3 Saat Boyunca Ovalayarak Çıkardım Çok Sordum Soruşturdum En Son Çözümü Kendim Buldum Belki Bir Gün Birinin İhtiyacı Olur Konu Kapanabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar